scandal

May 13, 2020 13:47

By

Darko Lazić mora u ZATVOR! Marina samo PLAČE i KUKA!

Ukoliko se ne dozove pameti i ne prestane da pravi prekršaje vozeći bez dozvole, Darko Lazić će morati da ide u zatvor, i to možda na tri godine!

Pevaču preti robija, verenica mu je očajna!

Toga je svesna i njegova verenica Marina Gagić s kojom ima sina Alekseja, pa je žena očajna!
– Marina po ceo dan plače i jeca. Mlada je, a već je toliko toga preturila preko glave – započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Svi detalji žestokog RATA Karleuše i Anastasije! Doktori u panici: Zbog Novakove žene dobićemo RAK KOŽE! Brenin sin Stefan smuvao poznatu pevačicu! Karić u velikom problemu!

PROČITAJTE JOŠ: Aca Lukas: “Breni ne bih dao ni na terasi da mi peva!”

PROČITAJTE JOŠ: Karleuša napravila HAOS u Turskoj! Miranu Aslanbeju PUCA veridba zbog nje!

– Ona se mnogo plaši što Darko ima te silne kazne i što će možda morati da ide i na robiju. Nije joj lako, tek joj je 22, a već je preživela stres kad je Darko imao onu nesreću. Tada ga je sam Bog spasao. Ona ga moli da se smiri i da pazi jer ne želi da joj sin raste dok mu je otac u zatvoru – priča izvor SCANDALA! i dodaje:

https://www.instagram.com/p/BgRYWO_BiGG/

– Darko je uverava da nema razloga za brigu i da u zatvor neće ići jer će platiti sve kazne koje su mu se nagomilale. Takođe joj je obećao da neće praviti probleme. Rekao joj je da je svestan svojih grešaka, ali ona mučenica nema mira i ja je razumem. No, isto tako znam i Darka. Opametio se on, neće više sekirati ni Marinu. A ni roditelje koji se takođe pojedoše zbog njega – završava izvor SCANDALA!

Samo tokom korone ima 350.000 dinara kazni!

Podsećanja radi, Darko Lazić je nedavno priveden kada ga je policija zaustavila budući da je vozio bez vozačke dozvole. On je samo zbog tog prekršaja kažnjen novčanom kaznom od 200.000 dinara. Pre toga, kada je tek počelo vanredno stanje zbog korona virusa, uhvaćen je na ulici u vreme policijskog časa. A za to je propisana kazna do 150.000 dinara. Ranije, pre saobraćajne nesreće, Darko je takođe nizao kazne u saobraćaju od kojih većina nije plaćena. Tako da, ukoliko u što kraćem roku sve to ne reguliše, pevač će zaista morati da odleži zatvorsku kaznu. A ako imamo u vidu da jedan dan zatvora zamenjuje novčanu kaznu od 1.000 dinara, Lazić će morati dugo da robija ukoliko ne plati sve kazne.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: PRINTSCREEN, INSTAGRAM