scandal

March 22, 2020 12:00

By

DRAGANI MIĆALOVIĆ HOĆE DA RASTURE VEZU! U sve umešana i OVA pevačica!

SCANDAL U NOVOM BROJU DONOSI!

Kako SCANDAL! saznaje prošle nedelje glumica Dragana Mićalović proslavila je rođendan u krugu najbližih prijatelja među kojima se našla i Milica Pavlović, Draganina sestra Sloboda, ali i Draganin dečko koji je inače razveden i ima troje dece.

“Lunu i Ninu je PREBILA jer su krišom došle na rođendan mog sina! Muža tuče stolicom!” Đole Đogani žestoko napljuvao Anabelu!

Dušica Jakovljević doživela SAOBRAĆAJKU! Jeziva ispovest voditeljke: “Tresla sam se, osetila sam udarac!”

Oglasila se Marija Šerifović iz KARANTINA! Ovo više ne može da RADI!

Dragana Mićalović ne voli skandale!

Međutim, umalo je žurka propala jer je neko trebalo da nametne priču kako Draganu juri neki tip, koji je pritom dobar drug Milice Pavlović.

Ta navodna afera se plasira danima, još i pre Draganinog rođendana, a sa ciljem da se ona raziđe sa svojim dečkom. To, međutim, nema veze sa istinom jer je Dragana luda za svojim dečkom i niko drugi je ne zanima.

https://www.instagram.com/p/B9rpd-Ppku6/

Zatim, ne juri je nijedan Miličin drug, ali ta informacija se proširila i prenosi se po gradskim kuloarima. Kako je SCANDAL! još saznao, sve je zaista obična izmišljotina, ali neko kome Dragana i Milica i te kako smetaju, ima nameru da najpre Draganu rastave od dečka, a da je onda posvađaju s Milicom s kojom se godinama druži.

Sva sreća, pa je devojkama jasno da se radi o dokonim ljudima koji od zlobe dalje ne vide, pa obe sve to ignorišu. A i Draganin momak je upućen u sve, pa se ni on ne obazire na gluposti kojima ga bombarduju zli jezici.

AUTOR: Scandal

FOTO: instagram printscreen