scandal

February 24, 2020 21:00

By

“Hoću da me dohvati Sekin muž, takav mi muškarac treba!” Indi šokirala izjavom!

Folk pevačica Indira Indi Aradinović bila je gošća u emisiji Ekskluziv i tom prilikom je najavila svoj povratak na estradnu scenu. Govorila je o svojoj novoj pesmi koja će uskoro ugledati svetlost dana.

Tema razgovora bila je i njena kilaža, a Indi je bez dlake na jeziku izjavila da bi izgledala savršeno kada bi o njoj brinuo muž njene koleginice Seke Aleksić.

Kupite SCANDAL! Karleuša o ovome ne zna ništa, Duško krije istinu: PROPALE IM PARE U KINI! Lazić u Beogradu MARINU ŠUTNUO NA SELO! LUNU JURI MAFIJA Marko uzeo pare u njeno ime! (VIDEO)

Zorica Brunclik neće ni da čuje za Daru Bubamaru – “Taj drveni advokat mi ne treba!” Estradni rat bukti!

Mina Vrbaški optužila Zoricu za PODVOĐENJE! Nastao HAOS! (VIDEO)

– Nerviraju me ti komentari, stalno da li je Indi smršala, Indi je smršala, dosadili su više sa tim, imaju li nešto novo o meni da pričaju. Ja objavila 16.000 pesama, oni samo o mršavljenju. Smršala bih kada bih imala strogog partnera, kao što Seka ima Veljka. On je iz nje izvukao maksimum. Ja sam tako slične građe kao ona, pošto sam ja mlađa. Kada bi me on dohvatio, izgledala bih top, meni takav muškarac treba. Kako se Seka nadala, dobro se udala – izjavila je Indira.

Pevačica se potom osvrnula na svoje obožavaoce, pa je ponovo iznenadila komentarom da je pištolji prate kroz život.

https://www.instagram.com/p/B8eQXXDHaGA/

– Vole me mafijaši, oni su moji obožavaoci. Prate me kroz život pištolji, ta mafijaška energija, nije to slučajno. Mene vole i mladi i stari i pištolji, ja nisam tipično žensko, ne volim roze, ne volim cveće – objasnila je Indi i poručila da se na estradu vraća u punom sjaju.

– Ovo je nova Indi, ja sam drugačija, nikad jača i bolja. Neću da kažem da ću da uništim estradu, ali ću sigurno da je osvojim, to je za početak dovoljno – rekla je Aradinovićeva i otkrila zbog čega još uvek nije pronašla idealnog partnera.

– Nemam muškarca zato što sam previše pametna. Bavim se sobom i ne bavim se više muškim dezenom laži i njihovim projektovanjem. Nema mesta za to u mom životu – zaključila je Indi.

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen