scandal

February 23, 2020 16:00

By

Ilda Šaulić razočarana nakon Šabanovog pomena! Pevač preko nje zaradio velike pare, a onda je nije ispoštovao!

SCANDAL! U NOVOM BROJU DONOSI:

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Ilda Šaulić mnogo je tužna i razočarana u kolegu Bojana Leksingtona! Naime, ona je bila ubeđena da će se on pojaviti na Novom groblju kada je njena porodica održala godišnji pomen Šabanu, ali Bojan nije došao!

Luna ponovo posetila plastičara? Ugradila novu G*ZU – Isplivale slike PRE I POSLE!

Aco Pejović uhvaćen na aerodromu! Uputio se u Španiju zbog OVOGA!

Sloba o SUSRETU sa Kijom! Bilo mi je izuzetno LOŠE!

– Ilda je baš tužna, ona mnogo voli Bojana, smatra ga kolegom i prijateljem. Imaju duet Ti nevoljo moja koji je i danas veliki hit i koji im je oboma doneo veliku zaradu. Mislim da je Bojan nakon uspeha te pesme s Ildom kupio luksuzni stan… I ona je tada lepo zaradila, ali to joj nije važno. Njoj je najbitnija pažnja i podrška prijatelja. Nije očekivala da bi je Bojan tako ispalio – objašnjava naš izvor i dodaje:

– I on nije jedini, Ildu su još neke kolege razočarale jer se nisu setili da dođu na pomen, a svi su znali kada je parastos. Moguće da se Ildi Bojan javio, verovatno je bio sprečen, ali mogao je bar suprugu da pošalje kao što je Haris Džinović Melinu. On je čovek tog dana bio zauzet, ali je Melina bila na groblju – zaključio je izvor za SCANDAL!.

AUTOR: Scandal

FOTO: Scandal