scandal

February 26, 2020 18:00

By

Indi PRESTRAVLJENA! Muškarac ispalio 7 METAKA IZ PIŠTOLJA! Pevačica u epicentru pucačine!

Popularna pevačica, Indira Aradinović Indi, ponovo je bila u epicentru pucnjave. Pevačica je sedela u restoranu sa prijateljima, a onda je nastao haos kada je nepoznati muškarac izvadio pištolj i zapucao u vazduh.

Ovo nije prvi put da Indi prisustvuje ovakvom događaju. Naime, dok je pevala na slavlju u Raški prošle gost, jedan gost je ispalio nekoliko metaka, što ju je uznemirilo. Istog trenutka Indi je pobegla sa bine, a ovaj momenat je zabeležen video snimkom koji je dugo bio hit na društvenim mrežama.

NOVI STAR! Luna skupila dokaze protiv Marka! Vraća se da ga UNIŠTI! Viki i Dara se umalo POTUKLE! Miljana pretila Darkovoj verenici! Otkrivamo gde sada radi Snežanin sin!

Dara Bubamara priznala šta voli da joj muškarci rade! A OVO je njena neostvarena želja!

JANJUŠ NAPUSTIO ZADRUGU! Posle TUČE sa Mensurom i POVREDE Mine PRODUKCIJA DONELA ODLUKU (VIDEO)

Indi je navodno došla u lokal i sve je bilo u najboljem redu i nije mogla ni da nasluti kakvoj će situaciji prisustvovati. Dok je muzika svirala, gosti restorana su bili nasmejani i veseli. U jednom trenutku čoveka, koji je sedeo blizu Indi, je pogodila pesma i on je rešio da iz torbe sa stola ispred sebe izvadi pištolj i da pripuca. Kada je pevačica ugledala oružije, odmah je skočila sa stolice i uputila se ka izlazu. Međutim, gospodin se nije obraćao pažnju na to što su se žene uplašile, već je  otvorio vrata i počeo da puca. U vazduh je ispalio sedam metaka. Indi se toliko uplašila da je napustila lokal.

Prema rečima izvora koji se zadesio na licu mesta, nju je to podsetilo na taj njen nastup na kom se pucalo i nije želela da rizikuje, ukoliko bi došlo do većeg haosa.

Ovim povodom oglasila se i Indi. Pevačica nije želela da ulazi u detalje, ali je potvrdila naša saznanja i za “Kurir Stars” kratko poručila:

– Trenutno sam u fazi snimanja novog spota. Pištolji su nekad realnost u našem životu. Ne bih to više komentarisala, jer nisam neko ko voli oružje.

AUTOR: Scandal

FOTO: Instagram Printcreen