scandal

March 11, 2020 10:06

By

Isplivao TAJNI PLAN Lune i Marka?! On u DUGOVIMA, a ona pukla na nastupima pa osmislili scenario za Zadrugu – Trebalo je da smuva NJU?!

Luna Đogani je nedavno ponovo ušla u Zadrugu, iako je više puta izjavljivala da neće biti deo rijalitija. Pred kamerama je palo i pomirenje sa njenim bivšim dečkom Markom Miljkovićem. Ovo pomirenje je pokrenulo lavinu komentara na društvenim mrežama, a fanovi rijaliti programa imaju različite teorije zavere povodom ove situacije. Neki navode da je postojao tajni plan između njih dvoje, budući da je Luna počela da gradi pevačku karijeru i da joj je, kako je to ona rekla dobro krenulo.

NOVI STAR! Šok istina: Ana pokušala da UVALI BEBU Kariću! LUNA bajala Marku kod vlaške vračare! Bekuta ima tajnog muškarca! Kaća priznala: Šta sam radila sa Edom!

Luna imala maratonski S*KS pred ulazak u Zadrugu sa našim poznatim fudbalerom?! Miljković će izgoreti od besa?!

Ermina je bila žrtva ZLOSTAVLJANJA?! Razvlačili su je po hodnicima, vređali…

Listajući komentare na društvenim mrežama, pronašli smo jedan zanimljiv koji možda daje neke odgovore.

– Vreme je da se kaže istina koju normalno nećete čuti od Miljkoivća ili od lunjatorki, ali zato postoje ljudi koji to znaju i koji su mi preneli celu priču. Prenosim vam je u celosti a vi ocenite da li je istina. Luna i Marko su imali žestok sukob početkom decembra jer je Luna nekoliko puta nastupala u lokalima u Makedoniji kod gazda kojima je lično Gastoz sugerisao da je zovu. To Marku nije godilo. Oko 15-og decembra je usledio poziv Marku da uđe u zadrugu 3 i on to odbija…ali…krajem decembra Marku na vrata kucaju poverenici i zelenaši tražeći mu da vrati dugove. Za to vreme je Luna mnogo potrošila za spotove i plaćanje novinara da je hvale, tako da je i ona ostala bez para. Marko to saznaje preko Luninog menadžera, koji mu prenosi i informaciju da NI JEDAN JEDINI KLUB ne traži Lunu da peva. Polovinom januara Marko se javlja Luni i kaže joj sledeće: ” Mislim da imam rešenje za naše probleme”. Viđaju se i on joj predlaže ponovni ulazak u Z3 ali da malo “tvrde pazar” da bi što više išćupali od produkcije. Normalno, Luna pristaje i zbog toga prećutkuje Anabeli istinu, koja je zaista verovala da će Luna postati pevačica a ne rijaliti igračica. Marko dobija 40.000 evra od produkcije za ulaz i ugovor bez kazni i ako je on tražio 65000… Dobijene pare su mu dovoljne da namiri skoro 80% dugova i on to prihvata. Luni nude 20.000 za tri meseca, ali Marko joj kaže da odbije, već da sačeka da on u kući kao smuva neku devojku pa onda da uđe… Prvi pik im je bila Iva jer su smatrali da ona kao devojka sa burnom prošlošćošću najpre može da nasedne na njegovu pažnju…Druga pikirana osoba je bila, nećete verovati Miljana…. Ulaskom Marko dobija korpu od Ive, i pre Miljane se pojavila Jelena… Luna “panično ” zove produkciju da kao to ne može da gleda ali oni joj i dalje nude samo 25.000 za ulazak što ona odbija. Nakon izlaska Gavrića, on je u ime produkcije zove i predlaže joj da saćeka još malo da se “zakuva”. Lunu zovu da plati polovinu spota sa Savom i kako je ona bez para, obraća se Gavriću za pomoć i on joj sređuje ulazak u Z3 – piše u komentaru.

Da li u celoj priči ima istine? Ostaje da vidimo.

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen