scandal

September 5, 2019 12:04

By

JELENA ME JE POZVALA I OVO REKLA! Marina Tucaković ispričala šta se dešavalo PRED DIVNINU SMRT, OVO JU JE UNIŠTILO!


Majka Jelene Karleuše, Divna preminula je u 61. godini života.

Marina Tucaković otkrila je nekoliko detalja koje javnost nije znala.

– Jelena i Duško su potrošili mnogo novca na Divnino lečenje. Imala je najbolje lekove i terapije, ali ni to nije pomoglo. Jelena mi je hvalila Duška, sve vreme je bio uz njih. Vodili su je na lečenje u Nemačku, pa u Grčku i Švajcarsku, a zatim u Tursku na najnovije imuno-terapije – pričala je vidno potresena Marina.

– Nisam smela ni da pitam Jelenu kako je. Samo sam joj poslala poruku da sam užasnuta. Bile su mnogo vezane, nerazdvojne. Ovo je za nju najveći udarac u životu. Jedina uteha može da joj bude to što ide po redu. Moj sin Miloš je umro pre mene, e to je jezivo – rekla je tada Marina i dodala:

– Jelena je zaslužna za to što je Divna do poslednjeg dana bila veoma aktivna. Terala ju je da izlazi, da šeta.. Kad joj Divna kaže: “Nemam snage, moram u kolica”, ona je bodrila: “Ma možeš ti to”. Onda bi me pozvala i pitala me: “Kako to da mama nema snage?”, a ja joj objasnim: “Pa i ja kad nemam snage, sednem u kolica. To je normalno”. Ma Jelena je grizla i grabila, više se od same Divne borila za njen život – ispričala je Marina za “Informer.rs”.

– Raspoloženje joj se menjalo svakodnevno, kao i meni. Nekoliko dana bude super, pa padne u depresiju. To je normalno i kad je čovjek zdrav, a kamoli kad je bolestan. Bile smo podrška jedna drugoj. Govorila sam joj da vodi računa o ishrani, da jede samo zdravo. Znam da je opet imala hemoterapiju, da je izgubila kosu, nosila periku… Imuno terapija u Turskoj, na koju je redovno išla, veoma je opasna. Moj sin Milan, koji sve to prati zbog moje bolesti, rekao mi je da može da ima veoma ozbiljne nuspojave. Na primer, može da nastrada jetra. Verovatno njeno telo sve to nije moglo da izdrži više – objašnjava Tucakovićeva.

https://svet-scandal.rs/vesti/zbog-5-reci-placemo-kao-kisa-svaki-put-marina-tucakovic-je-samo-za-ovaj-stih-dobila-100-hiljada-evra/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević