Ljubav Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića
scandal

March 11, 2020 19:00

By

Jelena Tomašević ide na vantelesnu oplodnju?! Bosiljčić je podržao i jedva čeka drugo dete!

Budući da osam godina nisu dobili drugo dete, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić sve više razmišljaju o vantelesnoj oplodnji. Njih dvoje su obavili i sve preglede i nemaju zdravstvenih problema, ali se trudnoća ne dešava, tako da je vantelesna jedna od opcija.

Bosiljčić je obilazio i mnoge ruske manastire i crkve, dobio je od ruskih monaha napitke koje je Jelena uzimala, ali do trudnoće nije došlo – objašnjava izvor za SCANDAL! i dodaje:

NOVI STAR! Šok istina: Ana pokušala da UVALI BEBU Kariću! LUNA bajala Marku kod vlaške vračare! Bekuta ima tajnog muškarca! Kaća priznala: Šta sam radila sa Edom!

Isplivao TAJNI PLAN Lune i Marka?! On u DUGOVIMA, a ona pukla na nastupima pa osmislili scenario za Zadrugu – Trebalo je da smuva NJU?!

Đanijeva žena prvi put progovorila o VANBRAČNOM sinu! Evo koliko često se VIĐAJU I ČUJU!

– Donedavno su se oslanjali na prirodu i nisu hteli da žure, ali kako Jeleni sve više otkucava bilološki sat, a njihova ćerkica Nina je već velika, sve više i pebvačica i njen muž Ivan razmatraju vantelesnu oplodnju. Naravno, Jelena bi volela da zatrudni prirodno, kao i svaka žena, ali nema ništa protiv ni savremenih metoda – objašnjava naš izvor i nastavlja:

– Ako se odluči na taj korak, najpre će nekoliko meseci biti na detoksu, očistiće organizam i odmoriti se, a onda će se podvrgnuti procesu vantelesne. Ivan je uz nju šta god da ona odluči, baš je pažljiv i brižan, a svakako od svega najviše želi još jedno dete – završava izvor za SCANDAL!

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen