scandal

March 5, 2020 19:00

By

Kaća Živković ima novog dečka?! Trudila se da sakrije privatan život, a onda odgovorom zaintrigirala mnoge!

Kaća Živković retko govori o svom privatnom životu, ali sada je bila “saterana u ćošak” i morala je da da neki odgovor  na pitanje o njenom emotivnom statusu. Pevačica je svojim neobičnim odgovorom zaintrigirala mnoge.

– Ako kažem da imam dečka, mislim da ću odbiti neke obožavatelje, svoje fanove. A ako kažem da ga nemam, onda će dečko da mi se naljuti. Tako da ne znam kako bih odgovorila na to pitanje – rekla je ona u “Premijeri”, pa bacila mnoge na razmišljanje.

Aca Lukas se ŽENI! Zaprosila ga misica a on poručuje: “U najboljim sam godinama!”

EKSKLUZIVNO! Starleta uznemiravala Karleušinog Duška usred noći! ISPLIVALA PREPISKA! (FOTO)

Zapaljena glava i urnisano telo Andrija Atijasa! Gagi šokirao detaljima!

Inače, pevačica se nedavno vratila iz Amerike, gde je imala brojne poslovne obaveze, a kako kaže – poslednje dane na putu provela je sanjajući da se vrati među svoje ljude i u svoj krevet.

– Poslednjih deset dana sam odbrojavala sate, jedva sam čekala da se vratim. U glavi sam još u Americi jer se nisam još odmorila, nisam mogla da zamislim više da spavam u hotelskoj sobi, želela sam svoje ljude, svoj grad, svoju sobu. Jako im je loša hrana, nisam navikla da jedem burgere, a nisam ni trenirala, plašila sam se da mi ne opadne imunitet – zaključila je Katarina.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen