scandal

March 7, 2020 18:00

By

Karleuša i Bosanac u ŽESTOKOM KLINČU! Popović KRIV za sve!

SCANDAL! U NOVOM BROJU OTKRIVA! 

Verovali ili ne, iako se trudi da među njegovim saradnicima nema zle krvi, Saša Popović uspeo je da zavadi Jelenu Karleušu i Dragana Stojkovića Bosanca!

“Vreme je da tom ZRENJANINSKOM ĐILKOŠU stanemo na put!” Miljković nikad žešće opleo po Slobi!

EKSKLUZIVNO! Starleta uznemiravala Karleušinog Duška usred noći! ISPLIVALA PREPISKA! (FOTO)

Zapaljena glava i urnisano telo Andrija Atijasa! Gagi šokirao detaljima!

Karleuša pokazala zube!

Naime, u trenutku dok su se svi iz zezanja prepucavali i zezali na snimanju Zvezda Granda, Sale je rekao: E sad ću da vam ispričam kako je Bosanac pre pet godina reagovao kad je čuo da će Jelena Karleuša biti u žiriju!

Naravno, svi su ga pitali kako, na šta je Sale sve do reči prepričao: Kaže meni Bosanac, čim sam mu rekao da Jeca dolazi u ekipu: E sad ću konačno imati na kome da dokažem i pokažem svoje pravo znanje i talenat! Na to se, pak, niko nije ni nasmejao, niti je hteo da komentariše kako bi svi izbegli sukobe… Čak su spočitali Popoviću da baca otrovne strelice i upozorili ga da ne pali vatru između JK i Bosanca, međutim, Bosancu je baš bilo neprijatno. Odmah je, kao oparen, ustao i izljubio Jelenu, a kad su se kamere ugasile, iskoristio je priliku da joj priđe i da joj kaže da se samo zezao: Ma kakvi, crna Jelena, gde bih ja tebe ponizio ili učio bilo čemu! Ti si kraljica šou-biza, ja sam mala maca za tebe! Jelena mu, pak, nije uzela ništa za zlo, ali mu se revanširala u svom stilu, onako na finjaka: Bosanac, ako nastaviš da učiš ovu decu da pevaju izvorske pesme iz praistorije, neće nikad biti zvezde u Beogradu, a neće nikad ništa ni zaraditi!

Njih dvoje su od tada u blago tenzičnim odnosima, peckaju se kad god imaju prostora za prozivke, a Popović trlja ruke, svestan da je bacio kosku tamo gde treba i da je sve to odlično za šou-biznis!

A to svakako znaju i JK i Bosanac!

AUTOR: Scandal

FOTO: Prva printscreen