scandal

March 5, 2020 10:00

By

Leon pretio pištoljem! Svi prisutni ZGRANUTI! (VIDEO)

Popularni pevač Stefan Dimitrijević Leon slovi za finog i vaspitanog momka, stoga su svi bili iznenađeni kada su čuli za njegovo histerisanje, ljubomorni ispad i pretnje da će pucati iz pištolja!

Cakana otvorila dušu: “Pevam 30 godina, a Kija je popularnija od mene! Postali smo pomahnitala nacija!”

Đoković na meti napada! Španci se nameračili da sruše Noletovu fondaciju!

Ceca i Karleuša se srele na sudu! Jelena rekla OVO o Ražnatovićki, a onda izvređala novinarku ispred sudnice!

Leon je do te mere izgubio samokontrolu da je lomio umetnine u jednom muzeju, skidao umetničke slike sa zida i razbijao ih u paramparčad!

Hapšenje, pa čak i hospitalizacija atraktivne muzičke zvezde, zasigurno bi bili izvesni da nije u pitanju gluma i scenario za njegov novi spot.

Naime, jedan od stihova numere “Napraviću problem” kojom Leon najavljuje svoj album prvenac, govori o tome da ce pucati pistoljem, a radnja spota dočarava bolesnu ljubomoru muškarca, koji zbog opsesivne ljubavi gubi razum.

 

– Generalno nisam ljubomoran tip, u vezi sam veoma razuman i staložen, i zaista podržavam to da se samo razgovorom mogu rešiti ljubavni problemi… Pištoljima i pretnjama je mesto samo u spotovima, eventualno akcionim filmovima i apelujem na sve koji se vole da se baš tako ponašaju i razmišljaju! – navodi Leon, a kako se snašao u ulozi posesivnog muškarca koji je prototip svega što lepi pevač osuđuje, premijerno pogledajte u linku ispod:

AUTOR: Scandal

FOTO: promo