scandal

March 10, 2020 20:00

By

Luna imala maratonski S*KS pred ulazak u Zadrugu sa našim poznatim fudbalerom?! Miljković će izgoreti od besa?!

Luna Đogani navodno je varala dečka Marka Miljkovića sa fudbalerom Vladimirom Volkovim.

Pevačica i rijaliti-zvezda upoznala je ovog zavodnika preko zajedničkih prijatelja koji obožavaju da izlaze po restoranima i kafićima. Iako se upočetku sve svodilo na gledanje i flertovanje, kasnije je navodno preraslo u pravu s*ks-avanturu.

Luna je sačekala da Miliković uđe u “Zadrugu“, a onda se navodno brže-bolje bacila se u naručje Volkovu, s kojim se viđala sve do ponovnog ulaska u rijaliti.

Aca Lukas PROGOVORIO o raskidu sa manekenkom! Ona je sama sebe ŠUTNULA!

Emina Jahović iskeširala 200.000 EVRA za vilu u Novom Pazaru! Danima su unosili luksuzan nameštaj koji je stigao iz inostranstva!

TUGA! Preminuo omiljeni glumac iz serije “Srećni ljudi”!

– Đoganijeva i Marko su napolju stalno imall neke razmirice i svađe. Nekada su znali da se posvađaju u pola noći, pa da pobegnu jedno od drugoga i ne viđaju se po nekoliko dana. Iako je glumila i da kod kuće plače i tuguje što ne viđa svog dečka, Luna je radila potpuno druge stvari. Ona je skitala sa drugaricama i bančila po kafićima gde Marko nikada ne zalazi. Sređivala se, a njemu je glumila da spava. Tako je jedno veče bila sa nekim opasnim devojkama u prestoničkom kafiću gde je bio i Volkov sa dva drugara. Te devojke su poznavale fudbalera, pa su bile pozvane da zajedno sa Lunom sednu u njihov separe. Luna nije razmišljala, želela je da izbliza da vidi tog zavodnika fudbalera za kojim je poludelo pola estrade. „Uf, on je baš lep. Kad sam osetila miris njegovog parfema, naložila sam se toliko da bih ga odmah zaskočila. Jasno mije kad je Sandra Afrika rekla da je švaler i da vara devojke. Kako i da ne vara kada je ovakav frajer“, rekla mi je Luna kad smo bileu toaletu – kaže jedna od devojaka koja se tada našla s njom u restoranu.

https://www.instagram.com/p/B9b3fLqJNG4/

– Kako je veče odmicalo, VoIkov je sve vreme muvao Đoganijevu, ali ona je glumila ludilo, nije želela da ispadne da je laka ženska. On je nakon toga počeo da joj piše na Instagramu da je lepa i da želi da mu ona bude devojka, da je odlepio za njom i da bi se odmah oženio njome i napravio je kraljicom grada. Luna je odgovarala smešcima, kratkim porukama jer se plašila da poruke mogu da procure. Kada je Marko ušao u „Zadrugu“, Luna je Vladimiru dala broj da bi mogli da se čuju. Marko nije prenoćio u rijalitiju, a Luna je već navodno naskočila na novog dečka.

– Čuli su se i videli. Haos je nastao od bujice strasti. Nije više mogla da glumi sveticu kad se videlo da želi da bude s njim. Nisu izlazili iz stana tri dana i tri noći. Luna kaže da je s*ks bio maratonski. Čak je i jedan nastup otkazala kako bi bila sa Volkovim taj vikend. Oboje su odlepili jedno za drugim. Ona je znala da će morati da uđe u „Zadrugu“ da rastavi Marka od Jelene Pešić i ovo joj je bila prilika da pobegne od nečega novog što je nesvesno započela. Nakon nekoliko zajedničkih nedelja provedenih u ljubavi, Luna je bez pozdrava pobegla od Vladimira u „Zadrugu“ da povrati dečka Miljkovića – završava ženska osoba bliska Luni Đogani za Srpski Telegraf.

Volkov se nije javljao na broj, a nije odgovorio ni na poruke.

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vućićević