scandal

March 8, 2020 18:00

By

Luna KRIJE LJUBAV SA PEVAČEM! Išla je na njegove nastupe, a i viđali su se nekoliko puta!

SCANDAL! U NOVOM BROJU DONOSI!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, jedan pevač koji radi po najboljim beogradskim klubovima, ludo je zaljubljen u Lunu Đogani! On je omiljen među gradskim klaberima, ali nema ga po medijima jer nije poznat široj javnosti, ali svi koji su aktivni u beogradskom noćnom životu znaju za njega i nastupi su mu uvek krcati!

RASKRINKANI! Edo i Zilha se sastali u Novom Pazaru! Skovali plan da UNIŠTE Mitrovu!

“Počeo je da se davi, zacrveneo se…” Miljana otkrila zastrašujuću priču o malom Željku!

Janjuš komentariše Majin polni organ! Nakon priče da joj SMRDI V*GINA, postavila košarkašu ŠOK pitanje!

Luna je taman pomislila da se nova ljubav rađa, kad…

E baš on je, kako kaže izvorb za SCANDAL!, taj dečko je izgubio glavu za Lunom!

– Mnogo je dobar taj mladić, fin je, kulturan, odlično peva. Bavi se sportom, ide često na fudbal i jako lepo izgleda. Pre izvesnog vremena je upoznao Lunu preko zajedničkih prijatelja i brzo se zaljubio – otkriva izvor i nastavlja:

– Iako nije afirmisan pevač, već samo klupski, poznaje mnoge sa estrade, poznaje i menadžere, pa ne čudi što su se Luna i on sreli u nekom zajedničkom izlasku i sevnule su varnice s njegove strane. Tačnije, počeo je da flertuje i da je zavodi – prepričava  izvor za SCANDAL! i nastavlja:

– Ubrzo potom pozvao je Lunu da dođe na njegovu svirku sa Anabelom jer zna da Lunči i njena mama često izlaze zajedno jer su kao drugarice, a i značilo mu je da ga Anabela upozna i podrži! Dečku je poznato koliko je Anabela brižna, a i koliko strahuje da neko ponovo ne povredi Lunu, pa je želeo da se ona na licu mesta uveri da su njegove namere iskrene i časne. I Luna je pristala da ode na tu svirku, išla je i Anabela s njom – priča nam izvor i nastavlja:

https://www.instagram.com/p/B9NoEdNJBwg/

– Inače, dečko je Luninih godina, mnogo je sladak, lepo vaspitan, ima lepe manire… Odmah je poslao piće za Lunin sto i večeru, sve je išlo na njegov račun. Baš je očarao i Lunu, a bogami i Anabelu. Odmah je ona osetila da se oko Lune muva konačno fin mladić, lepih manira i iz dobre kuće, pa joj je pao kamen sa srca, a još više se oduševila kada je primetila da i Luna reaguje na njega. Ništa još konkretno jer ne žuri i ne bi da srlja, ali je osetila leptiriće. Kako joj majka pomene tog dečka, sva se ozari. Ipak, dogovorile su se da Luna ipak sačeka i da ne uleće u novu vezu. Ako je on zaista ozbiljan, čekaće koliko god da je Luni potrebno vremena! Ona je ušla i u rijaliti jer je dobila ponudu koja se ne odbija, a i ovih nekoliko meseci će joj dobro doći da u Zadruzi ispromoviše pesme. Za to vreme menadžer će joj zakazati nastupe za leto. Nema nameru da se miri s Markom, a ta početna faza zaljubljenosti u ovog mladog momka biće joj olakšanje u rijalitiju. Imaće da misli o nekome ko je umiruje i ko je pažljiv prema njoj. Pa ako je to ono pravo, lako će ući u vezu kada Lunči izađe. Tamo joj je i Gagi, tako da će biti mirna, a Anabela je podržava i navija za novog zeta. Neće nikome pričati o njemu jer je ipak raskid s Markom i dalje svež, svi o tome i dalje bruje, pa će celu tu priču zadržati za sebe i da ne urekne tako dobru priliku, a i da neko ne zameri Luni da je odmah našla novog pošto to nije ni tačno. Samo gaji simpatije i to je sve za sada – završava izvor magazina SCANDAL!.

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen