scandal

May 17, 2020 17:00

By

Markov otac BRUTALNO IZVREĐAO Anabelu, a Luna je ISPUŠTENO dete!!

Dobrivoje Miljković, otac Marka Miljkovića, samo za SCANDAL! kaže da se ne meša u izbor devojaka svog sina, ali i da mu je jasno zašto se Marko ljuti na Lunu!

“ANABELA HOĆE DA LUNA BUDE KAO ONA! DA SE UDAJE, MENJA PARTNERE I LJUBAVNIKE!”

Ja ne mogu njemu ništa da kažem po pitanju ženskog sveta. On nije mali, šta on odabere, meni će biti još bolje – započinje priču Dobrivoje i nastavlja odgovorom na pitanje da li je upoznao Lunu:
– Nisam. Trebalo je da dođe jednom prilikom negde oko Božića. Tada su bili prvo kod moje supruge, zato je Luna počela da zove moju suprugu mama Neda i to mi je drago, a Marko mi je posle rekao da nije stigao da svrati kod mene u selo, bio je u žurbi i ja mu to ne zameram – priča Markov otac za SCANDAL! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: KUPITE NOVI SCANDAL! EXKLUZIV! Aca Lukas i Ana Korać KRIJU TAJNU IZ NJEGOVOG STANA! Ispovest Markovog oca: Marko je povukao na majku ONA JE PSIHIJATRIJSKI BOLESNIK!

PROČITAJTE JOŠ: Emina MRZI Milicu Pavlović! ZARATILE!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! paparaco! Teodora Džehverović PRIVODI!

– Marko voli Lunu sigurno! Video sam i na televiziji, a i sam mi je pričao. E sad… Ne valja Luni što voli da ga slaže, što hoće da ga prevari. On to ne voli. Ona bi kod njega živela kao carica, ali ne sme da laže, vara i gleda u drugoga. Ne ulazim u to da li je ona njega prevarila s tim dečkom (Gastoz op. aut.), ali morala bi da ispoštuje Marka hiljadu posto. Što se tiče muško-ženskih odnosa, mora da ga poštuje, jer on s te strane neće da pogreši. Neće da bude s drugom, neće da je prevari i isto očekuje od nje. To je za njega najteža greška sa ženske strane. Imao je on dosta devojaka i devojčica, ali koja god je tako nešto uradila, on bi to odmah sutradan raščistio. Mora da mu svaka bude verna hiljadu posto – objašnjava Dobrivoje za SCANDAL! i dodaje:
A da li je Luna pod uticajem Anabele ili nije, ne znam, ali vidim da ona pošto-poto hoće da Luna ide njenim stopama. To mi se nikako ne sviđa, da se udaje više puta, da ima više muževa, da ima više partnera, ljubavnika… Sa druge strane, Gagi je dobar čovek. Međutim, opijati su prilično uticali na Gagija. Koliko se ja razumem u te psihijatrijske bolesti, vidim da je to sve imalo uticaja na njega, ali vidim da se sada oporavio, samo je baš usporen – priča Dobrivoje i objašnjava zašto Anabela optužuje Marka da se drogira:

Markov otac: “Marko nije maltretirao Lunu!”

– Ona pošto-poto hoće da rasturi Lunu i Marka. A razlog koji je, ne umem da kažem. Pričaju za tu fasadu, idu na te neke tačke da ga pogode, ali to ne može da pogodi Marka nikad! Neka bude Anabela sto puta Anabela, ali ona ne može da ga isteruje. Htela je da ga tako iznervira, pa da ga spusti i da on onda još gore reaguje. A fasada je lično moja, kao i ta kuća. A da li ima ogradu ili nema, to je opet lično moja stvar. Niti je to Markova, niti Anabelina stvar. Luna se o tome nikad nije oglasila. Ja imam još jednu kuću u selu, desetak km dalje od Brusa, imam i imanje. Kažu da Marko nema kuću, nema stan, to nije tačno. Marko će sutra da nasledi dve kuće, jednu u Brusu, jednu u selu, dva i po hektara obradive zemlje. To je napredno selo, šta god da posadi, sve će da nikne. Imam ovce, kokoške, baštu – priča Dobrivoje i tvrdi da Marko nije maltretirao Lunu:
– On je na svakojake načine pokušavao da je ubedi u neku ispravnu stvar. Kako da se ponaša, kako da bude sa njim, ne sme da gleda drugog, ne sme da flertuje, ne sme ovo, ono muško-ženski odnosi… Ona sve to zna, ali da li je ona pod uticajem Anabele ili sama s obzirom na to da je Anabela rodila, pa je to nasledno, DNK i šta ja znam. Anabela hoće pošto-poto da je usmeri da ide njenim stopama što je propast za mene, za Marka... Šta sad, da se Luna uda za Marka, pa posle godinu ili dve da se razvede i da se uda za nekog drugog, pa da nađe alkoholičara… Marko nije alkoholičar, popije poneko pivo, ali nije zavisnik, jedini porok su mu cigarete. A droga i opijati, to što priča Anabela, treba da je bude sramota! A ako je i sa Anabelom nekad ljubavisao kao što se priča, ona bi morala da zna da li je to tačno da je on koristio opijate. Ja sam ubeđen da nije – brani otac Marka i dodaje:

Markov otac: “Mom sinu je vreme da se ženi”

– Marku je vreme da se oženi! Ja sam mu pričao da treba, on kaže da ima vremena. Mora da nađe pravu, a ne neku lutalicu, neku ne znam, ne mogu da kažem za Lunu ništa ni dobro, ni loše. Ostavljam to Marku. Ako Luna hoće sa njim, morala bi po svaku cenu da zaboravi i roditelje, ne bukvalno, ali da sluša svoje srce. Luna je ispušteno dete, Anabela je volela egzotična mesta, ostavljala ćerkice kod nekih žena i baba, a ona išla da se provodi po Maldivima, Tunisu, Egiptu… Pa što nije povela ćerke, nego raznorazne partnere, ja to nisam video, ali sam čuo. I kakva će Luna da bude ako je takva majka. Ona oće da ide da bude pevaljka, a možda nema sluha za to – iskren je Dobrivoje i kaže za SCANDAL! šta misli o Jeleni Pešić:
– Lepuškasta je i zgodna, ali ona treba Marku da se svidi, a ne meni. Ja se ne mešam, pa taman da i Romkinju dovede, meni će da bude super – zaključio je Dobrivoje.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL