scandal

February 28, 2020 20:00

By

Milica Pavlović ISKEŠIRALA 300.000 EVRA za stan! Prvi komšija joj je Đoković, a evo šta su OTKRILI stanari!

Prošlog leta, Milica Pavlović je iskreširala 300.000 evra za stan na Novom Beogradu, a prvi komšija joj je Novak Đoković.

Kako prenose mediji, komšije navode da im je Milica omiljena komšinica posle Noleta. Pevačica je promenila način ishrane pa često posećuje veganski restoran, a zaposleni imaju samo reči hvale za nju.

NOVI SVET OTKRIVA! CECINOJ ĆERKI ZABILI NOŽ U LEĐA! ANASTASIJA U SUZAMA! ANABELA: “LUNA OPET NA JAKIM LEKOVIMA PRED ZADRUGU!” MILICI DOJAVILI DA JE PETAR VARA! ZILHA ISPRIČALA SVE EDOVE PREVARE! ANI KORAĆ SE SMUČIO DAVID!

Kija pripremila konopac za bivše! Izbacila GRUDI pa dala POPUST! (VIDEO)

Darkova verenica progovorila o PRVOM PUTU! Sve je i OBJAVILA! (FOTO)

– Dolazi nam Milica Pavlović, kako da ne. Često dolazi i naručuje razne naše specijalitete. Vrlo je prijatna i ljubazna. Ponekad dođe sama, a dolazi i sa onim producentom Filipom – rekao je muškarac koji radi u ovom objektu i dodao da ne zna da li su to poslovni ili prijateljski razgovori, ali se dugo zadržavaju.

I mladić koji radi u kafiću u blizini zgrade u kojoj živi Pavlovićeva rekao je da mu je ona omiljena mušterija.

– Milica Pavlović nam je omiljena mušterija pošto ostavlja najveći bakšiš! Daje i šakom i kapom! Obožavamo je, ona je naša drugarica. Uopšte nije umišljena i bahata, kao druge zvezde, potpuno je normalna i prizemna, uvek vrlo ljubazna i nasmejana. Dolazi bar jednom nedeljno. Retko kada sedne da popije kafu, uglavnom nosi kafu sa sobom. Moram da priznam da me odušeljava što je uvek doterana, u svakoj prilici. Vidi se da vodi računa o svom izgledu – rekao je konobar kafića čiji je čest gost Pavlovićeva.

Atraktivna pevačica voli da kupuje i krpice, a to čini u oližnjem butiku.

https://www.instagram.com/p/B8ugRhfJBWD/

– Milica je naša mušterija, dolazi kod nas često i kupuje razne stvari. Uglavnom nešto što joj treba za nastup ili za neki izlazak. Nije zahtevna, laka je za saradnju. Ne smem zbog gazdarice više ništa da otkrivam. Uglavnom, o Milici sve najbolje – rekla je devojka koja radi u ovom butiku. Potom se u razgovor uključila i gospođa koja živi u zgradi gde stan ima Pavlovićeva.

– Viđam Milicu u prolazu. Uvek se javi ljubazno. Čini mi se da je uvek u nekoj gužvi. Viđam je u muškom društvu, ali rekla bih da su joj to prijatelji. Živi sama, pa voli da joj u stanu prijatelji prave društvo, ne voli devojka samoću. Čula sam da joj je stan perfetkno sređen – rekla je ova žena za Blic, pa nastavila svojim putem.

AUTOR: Scandal

FOTO: Ivan Vućićević