scandal

February 11, 2020 10:21

By

Miljana Kulić i voditelj Zadruge u s*ks šemi! Trajala skoro godinu dana!

Nije Lazić, ali je Darko!

Miljana Kulić tvrdi da je u poslednje tri godine imala s*ks samo sa Ivanom Marinkovićem i Zolom. No, izgleda da to nije jedina laž koju Miksi izgovara. Poznavajući strastvenu Nišlijku, teško je bilo za poverovati da je to istina. Ali, nedavno otkriće zvuči još neverovatnije. Miljana je bila u tajnoj vezi sa poznatim TV licem, Darkom Tanasijevićem. Voditelj Darko Tanasijević važi za jednog od najstrožijih novinara sa kojima se zadrugari suočavaju. On je uvek nemilosrdan kada su u pitanju zadrugari i njihov pokušaj da nešto sakriju u rijalitiju. A sada je ulovljen u pokušaju da sakrije vrlo bitan “detalj” iz svog života.

https://www.instagram.com/p/B2vA3xEhnKm/

Sve je počelo kada je Darko na svom Instagram profilu dobio jedno neprimerno pitanje, ali je odgovorio u svom fazonu, kulturno sa ipak malom dozom ironije i šale.
Jedan od fanova konstatovao je da je voditelj bio u prisnom odnosu sa Miljanom Kulić.

– Znam da ćeš da me blokiraš sad, ali reci istinu, da si imao seks aferu sa Miljanom Kulić, a ja ću ti dokazati da jesi pa me sad stavi na blok – glasio je jedan od komentara ispod Darkove objave na koji je voditelj odgovorio:

– Da, jeste. Bili smo u tajnoj vezi 11 meseci, ali je bilo previše turbulencija i neverstva s obe strane, pa smo odlučili da raskinemo i da svako krene svojim putem. Molim vas, ne širite dalje, voleo bih da to ostane tajna. Hvala – bio je Darkov odgovor, a da li je bio ironičan, procenite sami.

Marina Visković zapalila društvene mreže! Golišavim fotkama mami uzdahe muškaraca!

Kad nema Lune, dobar je i Brendon! Purpurno biće mazilo Marka Miljkovića!

 

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: PRINTSCREEN, INSTAGRAM