scandal

March 11, 2020 16:30

By

Najemotivniji trenutak na krštenju OTKRILE su ponosne prije! Suze nisu prestajale!

Na krštenju malog Aleksandra, sina Aleksandre i Filipa Živojinovića, pojavile su se tri bake. Pored pevačicine majke Borke Mihajlović i Lepe Brene iz inostranstva je došla i Filipova majka Zorica Nakić. Sve tri nisu krile oduševljenje, emocije, i naravno, suze.

NOVI STAR! Šok istina: Ana pokušala da UVALI BEBU Kariću! LUNA bajala Marku kod vlaške vračare! Bekuta ima tajnog muškarca! Kaća priznala: Šta sam radila sa Edom!

Viktor Živojinović ruku pod ruku sa NOVOM devojkom! Sva u belom, ZASENILA prisutne!

Zbog KORONA VIRUSA! Aleksandra Prijović OTKAZALA proslavu rođendana sina Aleksandra!

Nikad ponosnije nisu bile!

Prije su se sve vreme držale jedna uz drugu, a na pitanje da li ima bolji odnos sa Brenom ili Filipovom majkom Zoricom. Borka je kratko, i uz osmeh rekla:

– Sa obe imam odličan odnos. Ne delim ih i volim ih podjednako.

Na pitanje koliko ih je emocija obuzelo tokom ovog svečanog čina, Borka je prva došla do reči:

– Ja sam jako osećajna osoba i nisam mogla da se suzdržim da ne zaplačem. A nisam ni htela da se suzdržavam. Ovo je jako srećan trenutak, a najemotivnije je bilo kada su kumovi išli u krug – rekla je Aleksandrina majka.

Zorica je na to dodala:

– Osećam se božanstveno i sve je tako predivno. Emocije su mi pomešane. Sada gledam svog unuka i prisećam se vremena kada je Filip bio mali. Ovo je ipak, potpuno drugačije. Sa unukom uživam opušteno – rekla je sa suzama u očima baka Zorica i dodala da unuk liči na njenog sina Filipa, ali da bi ga isto volela i da liči na mamu.

Na pitanje koju baku više voli, obe su u glas rekle da za to moraju da pitaju unuka Aleksandra.

AUTOR: Scandal

FOTO: ATAImages