scandal

December 25, 2019 00:30

By

NAŠA PEVAČICA SAHRANILA MUŽA, PA JE IZBACILI NA ULICU S TROGODIŠNJIM SINOM: Nije uspela ni STVARI da spakuje! UŽAS!


Stoja Novaković jedna je od najangažovanijih folk pevačica. Međutim, život prema njoj nije uvek bio blag. Ona je prvi put progovorila o detaljima iz perioda kada je njen pokojni suprug, sa kojim ima sina Milana, tragično nastradao i iznela u javnost detalje svoje životne priče.

Stojina drama počinje u selu Perlez, kada se sa samo 16 godina udala da bi već sa 19 ostala bez supruga.

– Idila je trajala sve do trenutka kada se nesreća dogodila, a onda je sve krenulo naopako, mislila sam da neću preživeti – započinje Stoja svoju priču.

– Udala sam se vrlo mlada, sa 16 godina, za čoveka kog sam neizmerno volela, kao i on mene. Sina sam rodila sa 17, i ubrzo počela da nastupam sa jednim bendom, uz suprugovu saglasnost. Idila je trajala do moje 19. godine, kada se dogodila ta nesreća, a onda je sve krenulo naopako – ispričala je pevačica.

– Porodica mog supruga me nikada nije volela, od samog početka sam im smetala. Istog dana kada je moj muž sahranjen, njegova porodica je mene i moje dete od tri godine izbacila na ulicu! Nisam stigla ni stvari da ponesem, izašla sam bez ičega – otkrila je Stoja svojevremeno u popularnoj TV emisiji.

Stoja je imala samo 19 godina kada je njen prvi suprug poginuo, a njegova smrt je još uvek pod velom misterije.

Roditelji se nisu slagali sa njenom preranom udajom, pa nije mogla da se vrati kući.

– Ceo taj dan, do kasno u noć, išla sam kroz selo i na sav glas vrištala i plakala! Mislila sam da neću preživeti. Narednih nekoliko meseci sin i ja smo bili kod moje drugarice, s njom sam delila poslednju šolju kafe i poslednje parče hleba. Naravno, morala sam da nastavim da pevam po kafanama da bi moje dete imalo šta da jede – završila je Stoja.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-tajni-plan-dragana-i-torta-beze-iz-srbije-napustaju-decu-i-porodice-saban-je-na-onaj-svet-otisao-besan-i-kivan-na-darka-lazica-dogani-evo-sta-luna-misli-o-mom-duetu-sa-kijom/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević