scandal

January 6, 2020 21:30

By

OČEVA SMRT JE SEKU ALEKSIĆ ZAVILA U CRNO! Za nju BADNJI DAN već TRI GODINE nije radostan praznik!


U domu popularne folk pevačice Seke Aleksić sve je podređeno aktuelnim božićnim praznicima tokom kojih se svi članovi porodice pridržavaju tradicionalnih običaja. Iako se raduju Badnjem danu i Božiću, za Seku ovaj praznik više nikada neće biti isti, budući da joj je pre tri godine, baš tokom Badnje večeri, preminuo otac.

Milorad Mića Aleksić preminuo je u svojoj 69. godini tog 6. januara 2017., što je neizmerno rastužila pevačicu koja se od njega tada oprostila dirljivim rečima.

– Kažu da samo posebni ljudi umiru na velike praznike… Moj voljeni tata imao je tu čast da dušu ispusti na Badnji dan. Zauvek ću pamtiti tvoju pozitivnu energiju, razdraganost, veselost, raspevanost. Najviše si se radovao na dan moga rođenja i mami si rekao da ću ja biti tvoja pevačica. Istina, to sam i postala, niko nije bio srećniji od saznanja da je pevanje moja ljubav od tebe! Zato, tata moj dragi, neću tugovati. Otišao si na najradosniji dan! Doživeo si da u krilu držis svoje unuče, niko srećniji nije bio od tebe! Neka ti je večna slava dušo moja! Tvoja ponosna ćerka – napisala je Seka, koja je danas održala trogodišnji pomen ocu.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-pakao-se-nastavlja-posle-operacije-desne-ruke-lekari-se-bore-breninu-ruku-lukas-u-panici-dragana-varala-eda-sa-jos-jednim-ozenjenim-video/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen, facebook