scandal

December 24, 2019 20:30

By

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA ZADRUGE! Edo i Maja imali AFERU, on joj platio SPOT I PESMU


Učesnica “Zadruge 3” Maja Marinković, kako prenosi “Alo”, krije od svoje drugarice Dragane Mitar da je imala s*ks sa Edisom Fetićem.

Ovo dvoje navodno nisu odoleli jedno drugom, pa su se navodno spanđali jednu noć nakon provoda na splavu. Ona je navodno njemu slala poruke kada je videla u medijima kako dobro izgleda, ali je na to uticala i činjenica da je Edo dobrostojeći, kako prenosi “Alo”.

– Ona je iz priče sa njenom drugaricom Draganom Mitar saznala da je Edo dobar frajer i da je lak na novčaniku, pa je platio njenu pesmu i spot. Kako je i sama htela da snimi singl, Maja je skovala pakleni plan, a to je da namami Eda i da ga smuva i pridobije ga samo za sebe. Krenulo je muvanje preko poruka, prvo lagano, a onda i agresivno. “Ostavi taj mali nap*čak, ja sam ribetina i za nju sam klasa, nemam dete, sveža sam i poželjna, ona ima repove, lude muškarce iza sebe, šta će ti problem” – rekao je izvor blizak starleti, a preneo “Alo.

– Edo kao i svaki muškarac nije odoleo nečemu što se nudi samo od sebe, pa je pao na Majine provokacije, oni su izašli zajedno na jedan splav i da niko ne vidi da su došli zajedno. Prvo je došao on, pa ona. Cele večeri su pili, pa je Maja pijanog Edu smuvala začas. Pozvala je taksi i otišli su kod nje u stan. Haos su napravili od stana, a kada se Edo otreznio, pobegao je. Ona mu je pisala i posle toga, ali joj je o rekao da ga ostavi na miru, da voli Draganu. Maja je odlepila i zaklela se da će mu se osvetiti kad-tad. Ona za sada ćuti i druži se sa Draganom, kao da ništa nije bilo, pitanje je šta smera, jer je ona opasna žena – zaključio je izvor, a preneo “Alo”.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-tajni-plan-dragana-i-torta-beze-iz-srbije-napustaju-decu-i-porodice-saban-je-na-onaj-svet-otisao-besan-i-kivan-na-darka-lazica-dogani-evo-sta-luna-misli-o-mom-duetu-sa-kijom/

AUTOR: scandal!

FOTO: printscreen