scandal

January 31, 2020 19:00

By

OVA SMRT U PORODICI RADANOVIĆ: Posle oca, Slobi preminula i ONA!


Slobi Radanoviću 2019. godina završila se na najgori mogući način – gubitkom oca Dušana, a sada je njegovu porodicu ponovo zadesila tragedija. Naime, Slobi je preminula tetka, što je pevača veoma rastužilo.

Ovaj tužni i iznenadni događaj Radanovića je zadesio tokom boravka na Kopaoniku, pa je bio prinuđen da se odmah spakuje i krene put rodnog Zrenjanina. Sloba se mnogo potresao, naročito što se još nije oporavio od šoka nakon gubitka oca, za koga je bio veoma vezan. Kada su mu javili, Sloba je odmah spakovao stvari i vratio se sa zimovanja kako bi bio sa svojim bližnjima i pomogao oko sahrane – kaže izvor blizak pevaču.

Podsetimo, pevaču je otac preminuo 31. decembra, što ga je potpuno slomilo. Pošto je imao zakazan nastup za doček Nove godine u Beogradu, Radanović je poručio da ga neće otkazati, jer to ni njegov otac ne bi želeo.

Tako je na profesionalan način postupio, ali su mu to zamerili fanovi.

Da sam mogao da biram oca, ne bih mogao da izaberem boljeg. Hvala ti što si mi podario život i što si uvek bio tu za mene. Bio si među najboljim dušama koje su ikada hodale zemljom. Ponosan sam što si baš ti moj otac, u pravom smislu te reči – napisao je Sloba, koji je samo nekoliko sati pre nego što je dobio vest o tetkinoj smrti posvetio status svom ocu i napisao da mu nedostaje.

AUTOR: scandal

FOTO: Ivan Vučićević