scandal

March 6, 2020 13:00

By

“Počeo je da se davi, zacrveneo se…” Miljana otkrila zastrašujuću priču o malom Željku!

Miljana Kulić je u razgovoru sa Erminom Pašović otkrila nepoznate detalje iz njenog privatnog života, a tiču se, njenog sina, malog Željka.

Miljana je pričala o svojim strahovima, napadima panike, ali je otkrila i da je imala jednu zastrašujuću situaciju sa Željkom, kada je mališa mogao i da se uguši.

NOVI SVET OTKRIVA! ZBOG KORONA VIRUSA SAŠA POPOVIĆ U KARANTINU! LUNA SVE PRIZNALA MARKU! DUŠKO REŠIO DA STAVI TAČKU NA SVE! KARLEUŠA: “VRANJEŠ ME JE TAJNO SNIMAO!” ZABRINUTI ZBOG ANE, RASTA JOJ OČITAO BUKVICU! EVO ŠTA BOGDANA RADI SVAKI DAN!

Janjuš komentariše Majin polni organ! Nakon priče da joj SMRDI V*GINA, postavila košarkašu ŠOK pitanje!

Sanja Vučić pokazala dečka! Visok dva mestra, sav u mišićima – Devojke pripremite se! (FOTO)

– Ja otkad sam rodila Željka, moj život je u strahovima. Ja sam napolju plaćala dadilje da samo budu pored mene, dok je mama bila u rijalitiju, da ne budem sama s njim, jer me strah da se ne zadavi. Jednom kad sam ga dojila, više mi je mleka išlo, on je počeo da se davi, zacrveneo se. Ja u tom momentu od straha, ne mogu da odreagujem, uplašim se, izgubim se i zato je bila žena tu. Znaš kad nekom pričaš non stop da je bolestan. Rešila sam da pijem lekove konstantno. Pila je Luna… Hoću da izlečim napade panike. Kad ti stalno neko priča bolestan si, nisi dobra majka, počneš da veruješ u to – rekla je Miljana.

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen