scandal

January 7, 2020 12:08

By

RADA MANOJLOVIĆ OTVARA RESTORAN: Zaposlila i SESTRU I OCA, specijaliteta SRPSKA HRANA!


Rada Manojlović rešila je da novac od nastupa ne investira u nekretnine i automobile, već u biznis, koji će joj, kako se nada, biti isplativ. Naime, folkerka je odlučila da otvori restoran.

Rada je našla i lokaciju za budući restoran, koji će se nalaziti u srpskoj prestonici, a uveliko traga za konobarima, kuvarima, ali i za stručnjakom koji će biti zadužen za enterijer.

– Rada je rešila da spoji lepo i korisno i da uposli, između ostalih, i svog oca Radeta, ali i sestru Mariju – ispričao je izvor blizak “Grandovoj zvezdi” i dodao:

– Ona je došla na ideju da u svom restoranu koji će biti u etno-fazonu, služi isključivo domaću, srpsku hranu, pre svega iz svog kraja, tako da će na meniju imati i punjene paprike, sarmu, ali pre svega domaću pogaču i pitu od razvučenih, a ne gotovih pita – kaže izvor.

U toj ideji podržali su je članovi porodice, ali i emotivni partner Haris Berković.

Ona se dugo lomila da li da se osmeli na ovaj preduzetnički potez, ali su joj otac, sestra, brat, dečko i bliski prijatelji pomogli da preseče. Na kraju krajeva, ako i ne uspe u tom biznisu, zatvoriće ga, a bogu hvala, mnogo radi i nastupa, pa kod nje nema krize – objašnjava izvor.

Rada Manojlović jedna je od retkih pevačica na našoj javnoj sceni koje se nikada nisu stidele svog porekla. Naprotiv. Neretko sa ponosom ističe da je iz Četereža, gde je ocu sazidala veliku kuću, a uložila je veliki novac i u poljoprivredu, kojom se Rade bavi.

– Radina ideja je da se u svom restoranu oseća kao kod kuće, da kad god ode može da pojede specijalitet iz svog kraja, da oseti ukus i miris omiljenih jela iz detinjstva koja je podsećaju na pokojnu majku. U tom smislu, u ponudi će imati i domaću pogaču, ali i pitu koju je kao mala obožavala, a koju joj je majka pripremala tako što je sama razvlačila kore – završava izvor.

Kako se saznaje, renoviranje prostora koji je pevačica pronašla trebalo bi da se završi na proleće, kada bi, prema Radinim planovima trebalo i da vrata za sve posetioce budu otvorena.

https://svet-scandal.rs/arhiva-brojeva/kupite-scandal-pakao-se-nastavlja-posle-operacije-desne-ruke-lekari-se-bore-breninu-ruku-lukas-u-panici-dragana-varala-eda-sa-jos-jednim-ozenjenim-video/

AUTOR: scandal!

FOTO: instagram