scandal

February 13, 2020 20:00

By

Raskrinkan Gagi Đogani! On i Ermina se nisu samo ljubili!

Gagi Đogani hteo, ne hteo, i dalje izaziva velike interesovanje kako fanova, tako i onih koji ga baš i ne mirišu nešto. Mnogo osuda je Gagi Đogani primio na sebe. Sve što se sa Lunom dešavalo, krivili su njega, haos u Zadruzi, krive njega… Ermina i njeno ponašanje… Gagi Đogani je kriv.

A on ćutke sedi i samo posmatra. Nedavno se javio i bivši učesnik Zadruge koji Gagije nije nimalo štedeo.

Instagram GORI! Maja Berović BEZ ŠMINKE peva uživo!

Sofija Milošević pred nervnim slomom! Njena i Lukina veza PUCA zbog Milice Pavlović!?

Ceca hitno gradi još jednu vilu na Kipru! Otkrivamo PRAVI razlog njene odluke!

Gagi Đogani lud za Erminom!

Kako za VIP tvrdi bivši zadrugar Dražen Bakić, Gagi Đogani i Ermina Pašović nisu bili samo prijatelji! Naprotiv, osim poljupca o kom je i sam denser pričao, među njima je pao i seks!

– Gagijev dobar drug i kolega, poznati muzičar je u pitanju, mi je rekao da pouzdano zna da je između Gagija i Ermine pao i seks. Ne mogu da imenujem tu osobu koja mi je prenela to, ali je informacija pouzdana – objašnjava Dražen za VIP i nastavlja:

Isplivale sve pikanterije!

– Ma Gagi je lud za Erminom, a i ona se loži na njega. Sa Banetom je bila zato što je mislila da joj veza s njim produžava boravak u rijalitiju. Sa druge strane, Gagi nije smeo od Baneta da se bori za Erminu jer ga Čolak drži u šaci. Zna mnogo toga o Gagiju, pa ako bi on udario na njega, letelo bi perje na sve strane. Ma Gagi bi ga ugasio samo kad bi Čolak razvezao jezik, zna bukvalno sve Gagijeve mračne i pikantne tajne. I još nešto, Ermina je slagala za trudnoću i spontani pobačaj! To je sve njena izmišljotina samo da bi ušla u rijaliti – zaključio je Dražen.

AUTOR: VIP EXKLUZIV

FOTO: Privatna arhiva