scandal

March 24, 2020 18:00

By

Vuk Kostić odlučio da živi sa mamom i sa Anom?! Saopštio voditeljki da majka ide sa njim u paketu!


Vuk Kostić i Ana Mihajlovski više ne kriju koliko su zaljubljeni, međutim, kako sve miriše i na brak, glumac je otvoreno rekao voditeljki da s njim mora da živi i njegova mama sve i ako se preseli negde da živi sa Anom i njeno troje dece!

– Ana i Vuk još uvek ne planiraju venčanje, ali ponekad i o tome razgovaraju – započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:

LUNA SLOMLJENA: Marko urlao, lomio, psovao a onda joj ZABRANIO OVO! (VIDEO)

Milica Todorović OSTAVILA Strugara! Anđelo ŠUTNUO Teodoru!

Ana Nikolić: “Bila sam NA DNU! I fizički i PSIHIČKI!”

– I baš jednom prilikom, kada su se dotakli te teme, Vuk je iskoristio priliku da kaže Ani kako je njegova mama izuzetno vezana za njega, te da oni godinama žive zajedno na Vračaru. Drugim rečima, stavio joj je do znanja da će se s njim zajedno preseliti i njegova mama ukoliko oni odluče da žive na jednoj istoj adresi. On se nikad nije odvajao do majke, posebno od kada mu je otac preminuo, tako da je ona žena navikla da joj je sin uvek tu i to se neće promeniti. Ima on dečko i brata, ali je ipak Vuk Kostić taj koji je ostao uz mamu kada je otac iznenada preminuo – priča nam izvor i dodaje:

– Ana kod njega dolazi noću, ali svakako je upoznala Vukovu mamu i super su se složile, tako da, ako dođe do zajedničkog života, trebaće im baš velika kuća. Za Aninu decu, Vuka, Anu, Vukovu mamu… Ali to je lepo, što više članova porodice, to je lepše – dodao je izvor za SCANDAL!, a jedna komšinica sa Vračara objašnjava da je Vukova mama jako dobra i požrtvovana žena:

– Ona mnogo voli pse, mnoge udomljava, brine i o svoja tri. Ne štedi kada je pomoć životinjama u pitanju, posebno voli pse. Brižna je kad ih neguje, ma divna jedna žena. Nadam se da neće biti problema i da će Ani i Vuku opstati veza. Sa jedne strane su njena deca, sa druge njegova majka, ali ako je ljubav prava, sve će se to srediti. Samo da nabave veliku kuću i milina – kaže komšinica Vukove mame sa Vračara.

AUTOR: Scandal

FOTO: Youtube Printscreen