scandal

March 11, 2020 12:31

By

Zbog KORONA VIRUSA! Aleksandra Prijović OTKAZALA proslavu rođendana sina Aleksandra!

Krštenje će se održati, a pevačica objasnila razloge za otkazivanje proslave

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović pre nešto više od godinu dana postali su roditelji dečaka kom su dali ime Aleksandar. Oni ne kriju oduševljenje najmlađim članom porodice, a pevačica je više puta isticala da joj je sin promenio život.
Aleksandra se porodila 6. marta prošle godine, a oni su odlučili da krštenje i prvi rođendan svom nasledniku upriliče danas, 11. marta.
Naslednik Aleksandre i Filipa biće kršten danas, a nakon krštenja slavlje je trebalo biti održano u jednom prestoničkom hotelu. Na svečanost je pozvane oko 200 zvanica, a Aleksandra će krstiti Prijin venčani kum Aco Pejović.

Ipak, zbog novonastale situacije, tj. pandemije Korona virusa bračni par se odlučio da proslava rođendana bude odložena.
– Dragi prijatelji, Imajući u vidu zabrinutost koja vlada i rizik od širenja virusa na većim okupljanjima, naša porodica je odlučila da iz preventivnih razloga, radi svačije bezbednosti, odloži proslavu Aleksandrovog rodjendana. O novom terminu Vas naknadno obaveštavamo. Jako nam je žao što je do ovoga došlo. Hvala na razumevanju, Porodica Živojinović – glasila je poruka koju je porodica Živojinović poslala svojim prijateljima.

NOVI STAR! Šok istina: Ana pokušala da UVALI BEBU Kariću! LUNA bajala Marku kod vlaške vračare! Bekuta ima tajnog muškarca! Kaća priznala: Šta sam radila sa Edom!

Rasplamsale se STRASTI u hotelu! Luna PRAVILA BEBU sa Markom dok je Gagi tražio po imanju?! (VIDEO)

Vesna Zmijanac otkrila koji političari su je muvali! Evo kako je reagovala na udvaranje – OVO niko nije znao!

Inače, na slavlju su goste trebali da zabavljaju Aleksandra Bursać i Miloš Brkić, a s obzirom da bi većinu zvanica činile estradne zvezde, nema sumnje da bi se svi oni latili mikrofona.
Kako smo ranije pisali, Aleksandra i Filip su kao poklon sinu otvorili bankovni račun i na njega uplatili 30.000 evra i planiraju da nastave da uplaćuju novac koji će njihovom nasledniku biti dostupan kada postane punoletan.

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: INSTAGRAM