scandal

January 26, 2018 22:40

By

Zdravko Čolić: Od misica me više uzbuđuju jedre sobarice!

Od kada je 1972. ostavio grupu “Ambasadori” i krenuo u solističku karijeru, sarajevski pevač je postao miljenik žena.

Toliki da su ga ispred stana dame čekale u venčanicama i pokušavale da se sprijatelje sa njegovom mamom da bi preko nje došle do Zdravka Čolića.

“Supruzi Sandri nikad nisam dao povoda za ljubomoru. Zna za koga se udala, zna koliko me je žena saletalo i zna kakav je moj posao”, rekao je Sarajlija koji je oduvek znao sa ženama.

Njihovo opsedanje nije mu smetalo. U karijeri je od 219 snimljenih pesama njih 16 posvetio ženama. Pevao je Emili, Ruški, Julijani, Ivani, Anđeli, Jasmini, Esmi, Helen-Marie, Kristini… Na glasu je kao slamatelj ženskih srca, a u životu je imao samo tri duge veze.

“Drage su mi bile i one strastvene, kratke. Jedna takva noć ili možda samo pogled znao je da mi se duboko ureže u sećanje. Ponekad bih se osećao kao da smo proživeli celi život u tih nekoliko sati. Imao sam divnih trenutaka, susreta, pa i kratkih veza koje su ostavile pečat. Odvojio bih jedno od drugog, te tri duge veze od strasti”, rekao je Čola, a piše “Kurir”.

Najpopularniji pevač bivše Juge ne krije kakve su ga žene privlačile. Moglo je pored njega da sedi sto misica, ali kad bi pored njega prošla jedra sobarica, Čolin bi pogled odlutao, a misice ostajale same jer miljenik svih žena najviše voli one prirodne, iz naroda.

“Ta erotičnost običnih žena mi je neodoljiva. Uvek me je uzbuđivalo prirodno, normalno, one punije, jedre žene. Svako ima svoj ukus, ali to ne znači da nisam voleo i misice”, rekao je Zdravko.

https://svet-scandal.rs/vesti/album-zdravka-colica-ono-malo-srece-najprodavaniji-u-hrvatskoj/

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević