scandal

May 18, 2020 17:00

By

Zilha ŠOKIRA! Hoće POMIRENJE sa Edisom! Sve zbog DECE!

Najbolji drug Edisa Fetića ne brani druga koji se javno švaleriše sa Draganom Mitar! Ne podržava ga, ali kako piše SCANDAL! ima potrebu da ga brani budući da, kako kaže, Dragana laže i manipuliše!

“NE BRANIM EDA, ALI DRAGANA JE NAMAZANA!”

– Nisu mi jasne moderne švalerke, ljubomorne na supruge… Ne branim Eda, ali Dragana je namazana, navukla ga je da potpiše ugovor za rijaliti! Iskoristila je trenutak dok nije bio sa Zilhom. Ne branim ga, opet kažem, nije on mali, ali ona je takvog muškarca uništila da nemam reči! A nije neka riba! Pravi od njega nasilnika! Ej, od čoveka koji nikad nije nikog udario! Ton ni na koga nije povisio – objašnjava Edov drug za SCANDAL! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Novi SCANDAL! Konačni obračun svekrve i snajke: Dijana: NE SLAŽEM SE SA JELENOM! Nole: ZATVARAO SAM SE U SOBU I PLAKAO! Šok intervju Đogani: KO JE TA RADA MANOJLOVIĆ I ČEMU SLUŽI?! (VIDEO)

PROČITAJTE JOŠ: Markov otac BRUTALNO IZVREĐAO Anabelu, a Luna je ISPUŠTENO dete!!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! OTKRIVA! Šta je Cecu NATERALO da PROMENI život iz korena!

– Dragana je sve znala, pravi se luda! Lagao je samo Zilhu, nije nju! Dok ga je varala s Vladimirom, nije plakala… Šta ćemo s tim dok se jahala po radionici s Tomovićem – priča Edov drug i osvrće se na Zilhu:

ZILHA BI UČINILA SVE ZBOG DECE!

https://www.instagram.com/p/B49zhMopOGR/

Ona bi volela zbog dece da se pomire ili bar da budu korektni! Imali su normalan brak, to nije bilo kao Siniša i Dragana. Skladan, pun poštovanja i ljubavi! Imaju živu i zdravu decu, Bogu hvala! Deci je Zilha blokirala Jutjub! Izbegavamo te teme pred njima, izolovani su i od društva i od familije – objašnjava drug za SCANDAL! i osvrće se na Edove roditelje:

https://www.instagram.com/p/B1KMQyqCfqz/

– Žao im je i Eda, on je njihov sin, a žao im je i Zilhe! Ko bi normalan podržao vezu sa Draganom, švalerkom uopšte! Mislim da će Edo brzo završiti s Draganom nakon Zadruge, svašta mu je ona radila iza leđa! A ona njena majka… Njoj je rekla Samo se drži Eda, nema šta drugo da te opere! A nama u bekstejdžu za Novu godinu kaže da bi joj opalila šamar jer krade muževe! I onda smo mi Edovi nekulturni, a oni su kao lepo vaspitani! Prave od Eda lažova, a on neće da kanali Draganu! Ne shvatate kakav je on momak i čovek! Pa pre neki dan me sretne selektor teniske reprezentacije, sa njim Edo sarađuje, i pita me: Šta je sa Edom, onaj gospodin da ga uvuku u rijaliti! Što mu to treba, on je divan za druženje! I eto, šta još da vam kažem – zaključio je Edov drug za SCANDAL!.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL