scandal

May 14, 2020 12:00

By

Zorica Brunclik UNIŠTILA usta silikonima! Kemiš daje HILJADE evra za sređivanje!

Kako SCANDAL! saznaje, Miroljub Aranđelović Kemiš strašno se nervira zbog svoje žene Zorice Brunclik! Naime, njoj su hirurzi svojevremeno loše ubrizgali silikone u usne i sada su na njima vidne kvržice.

Kvržica na usni joj ne spada, mora hitno na remont!

Da budemo precizni, u pitanju je samo jedna kvržica, ali je baš upadljiva! To Kemišu i te kako smeta, a kako želi da njegova draga bude perfektna, ne žali para da joj plati najbolje plastične hirurge da joj to srede!
– Ta kvržica je trebalo da se povuče još pre neke tri godine, baš u periodu kad je Zorka bila u žiriju Pinkovih zvezda, ali se to nije desilo – započinje izvor SCANDALA! i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: Darko Lazić mora u ZATVOR! Marina samo PLAČE i KUKA!

PROČITAJTE JOŠ: SCANDAL! paparaco! Stanija NAPRAVILA HAOS na pumpi!

PROČITAJTE JOŠ: Sandra Obradović! Njena ISTINA o NASILJU!: “TUKAO me je i dok sam držala dete u naručju!”

– Baš nedavno je Zorica gostovala u jednoj televizijskoj emisiji, i vidi se da kvržica i dalje stoji na usni, a to Kemiša izluđuje. On je čak hteo i da tuži tog hirurga, ali ga je Zorica ubedila da to ne radi. Rekla je: “Ma daj, Miroljube, nemoj! Ja sam sama kriva, šta sam i stavljala usta, bila sam lepa i bez silikona” – otkriva izvor SCANDALA! i nastavlja:

Kemiš se raspituje o najboljim hirurzima u svetu!

– Zorica Brunclik ga je ubedila da ne diže tužbe, ali on se uveliko raspituje o najboljim hirurzima u svetu, pa će voditi Zorku na  remont čim krenu letovi. Ona žena i sada izgleda savršeno, ali je jedino ta kvržica zeza. Kada to srede, biće tip-top. A verujte, Kemiš će za nju da izdvoji na hiljade evra ako treba, za nju ne žali para!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: IVAN VUĆIĆEVIĆ