Veza Ane Nikolić i Žike Jakšića
Svet

1 Februar, 2023 21:00

Srpski Kazanova: Žika Jakšić je bio sa mnogim poznatim damama, jedna je kompletno iznenađenje

Veza Ane Nikolić i Žike Jakšića dogodila se davno 

Ana Nikolić bila je najlepša i najzgodnija pevačica pre 15 godina. Njeno pojavljivanje izazvalo je buru kako zbog izgleda tako i zbog glasa, a potresi koje na estradnoj sceni i danas izaziva ne iznenađuju one koji je pamte čak i pre ljubavi sa Stefanom Đurićem Rastom s kojim danas ima ćerku Taru.

Pročitajte: Ne može niže – Ana Nikolić ponovo u jeku skandala,Tara joj ovo neće oprostiti FOTO

video ane nikolić

ATA images

U danima kada je verovatno imala najveću popularnost, pre petnaest godina, Ana je takođe bila povremeno na lošem glasu zbog problema sa alkoholom, vi procenite da li ga je rešila, ali je jednako uzbudljiv bio i njen ljubavni život. Njeno ime tada je vezivano za različite muškarce, ali jedan od njih mnogo vam je poznat a sigurno će vas iznenaditi.

Pročitajte: Trenutak na podu hodnika zasenila je nova fotografija – Kako je Ana Nikolić na sebe stavila doživotni pečat FOTO

ana nikolic decko

Rajko Ristić

Naime, Ana Nikolić se negde između 2007. i 2008. godine zabavljala sa poznatim muzičkim producentom Žikom Jakšićem koji je tada i sam bio u različitim ljubavnim procesima a bivšu suprugu Dajanu Paunović tada još nije ni upoznao. Nije izvesno koliko dugo je veza Ane Nikolić i Žike Jakšića trajala, ali nije bila baš tako kratka. Osim što je bio sa Anom u nekom periodu pre Dajane, poznato je i da je Žika Jakšić sa ovom pevačicom jedno vreme bio dok je trajao jedan od njegovih prekida sa pevačicom Slavicom Ćukteraš, piše Story.

Pročitajte: Ana Nikolić objavila video iz sobe, kako Rasta ovo dozvoljava – Ostalo ti je na podu, nisi dovoljno ušmrkala VIDEO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @retro_hitovi

Pravi „Kazanova“ za estradne zvezde bio je tada Žika Jakšić, a mnogi će reći da je tokom prekida sa Slavicom imao još bolju utehu. Veza Ane Nikolić i Žike Jakšića danas je zaboravljena ali tada nije uspela da ostane tajna kako je isprva planirano. Te planove su im pokvarili, naravno, paparazzo fotografi koji su ih jednom prilikom uslikali u Žikinom automobilu gde je odmah bilo jasno o kakvoj vrsti odnosa je reč.

Nije bilo prostora da veza Ane Nikolić i Žike Jakšića čak bude ni demantovana jer su dokazi postojali, ali vremenom je na ovu priču potpuno zaboravljeno. U međuvremenu, oboje su smirili svoje zavodničke strasti, Ana se skrasila kraj Raste a Žika kraj Dajane.

Nijedan od tih brakova, kao što vam je poznato, nije uspeo.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Storz

FOTO: ATA images