Veza Jovana Memedovića i Milice tragačice
Svet

April 10, 2023 09:00

By

Razotkrivena veza Jovana Memedovića i mlađe koleginice: Voditelj ne krije ljubav, da li vam liči na njegovu bivšu FOTO

Veza Jovana Memedovića i Milice razjašnjena

Popularni voditelj Jovan Memedović svoju privatnost i ljubavni život vešto krije daleko od očiju javnosti koja je sve znatiželjnija da sazna da li se nešto na tom polju kod njega dešava.

Svako pojavljivanje voditelja u društvu neke dame detaljno se analizira, te brzinom svetlosti portale preplave vesti o njegovom najnovijem emotivnom statusa, a ovog puta glavna tema je tajna veza Jovana Memedovića i Milice iz Potere koja je svima krajnje neočekivana i iznenađujuća.

Pročitajte: Jovan Memedović u suzama zbog odlaska dragog bića

Veza Jovana Memedovića i Milice tragačice

Ata images

Iako smo navikli da na RTS-u u “Poteri” u tandemu gledamo Memedovića koji je na neki način postao zaštitno lice kviza i Milicu Jokanović kao prepametnu tragačicu čija je uloga da takmičarima pomrsi konce i spreči ih da iz studija izađu kao pobednici, niko ni slutio nije da bilo kakva tajna veza Jovana Memedovića i Milice iz Potere postoji, piše Story.

Pročitajte: Novogodišnja punđa Milice iz Potere postala hit na društvenim mrežama – Da li biste se usudili da ovo uradite na svojoj glavi

Veza Jovana Memedovića i Milice tragačice

Foto: ATA imagesIpak, ispostavilo se suprotno, a ako ste pomislili da je reč o emotivnoj vezi, pogrešili ste, reć je o situaciji u kojoj su se spletom okolnosti oboje našli.

Naime, Jovana Memedovića kojeg su gledaoci imali prilike da gledaju u brojnim emisijmama, najviše pažnje privukao je svojom autorskom emisijom „Sasvim prirodno“ da bi karijeru nastavio u popularnom kvizu znanja, međutim, malo ko zna da je karijeru započeo sasvim slučajno kada je došao da se redovno javi na Biro rada.

Pročitajte: Ostavio ju je a da nije ni trepnuo – Bivša žena Jovana Memedovića izgleda kao boginja FOTO 

Veza Jovana Memedovića i Milice tragačice

Foto: ATA images

– Kao nezaposlen, mislim da još uvek to pravilo važi, si na Birou nezaposlenih, ali dužan si da svaka tri meseca dođeš, da bi se javio referentu, a on upiše tvoje vreme koje već provodiš kao nezaposlen i tu ti raste neki broj poena ili bodova, kada dođe u situaciju da si na konkursu za radni odnos, onda onaj koji više bodova ima bude primljen – priznao je Jovan jednom prilikom te otkrio koji je bio prelomni trenutak da dobije angažman na televiziji.

Veza Jovana Memedovića i Milice tragačice

ATA images

Jednog dana dolazim da se javim u sobu 101, kad ono 50 ljudi stoji u redu. Ne znam o čemu se radi, gledam, preskočim sve njih, uđem na vrata, vidim tu ženu referentkinju, kažem ‘Kod vas da produžim bodove?’, a ona ‘Ne, ne, ovo je konkurs za televiziju, idite na druga vrata’. Ja odem na ta druga vrata, tu su bila dva čoveka, kad evo ti ga taj jedan, dolazi i kaže ‘Izvini, šta si ti završio? Ja kažem: ‘Završio sam DIF’. Kaže on: ‘Vidi, ovde smo napravili interni konkurs za Jutarnji program RTS, pa ako te interesuje dođi da porazgovaramo.

Pročitajte: Ćerka Jovana Memedovića pokazala izabranika, ZET JE POZNAT (FOTO)

Veza Jovana Memedovića i Milice tragačice

– Nismo računali na nekog difovca, ali možda bi mogao ti, videćemo…’. Ja odem, razgovaram sa njima, kaže ‘Dobro, ajde, treba nam pet’. Već sam ja bio i zaboravio na to, kada su mi se u ponedeljak javili: ‘Ako biste došli, mi smo se odlučili za Vas’. To je bilo bez ikakve pripreme, sudbina – otkrio je voditelj i upravo ta priča je tajna veza Jovana Memedovića i Milice iz Potere koja je i pored zavidnog znanja koje drži u malom prstu bez stalnog zaposlenja i nalazi se na Birou rada.

Pročitajte: Velika tuga u domu Jovana Memedovića – Ćerka Maša potresnom porukom objavila najtužnije vesti – Zauvek zbogom… (FOTO)

Veza Jovana Memedovića i Milice tragačice

ATA images

– Još čekam i nadam se povoljnoj ponudi. Sigurna sam da će jednog dana stići na moju adresu. Do tada preostaje samo da gajim nadu. Na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje sam poslednjih godinu i po dana. Iskreno verujem da će se situacija promeniti. Moj prosek je bio relativno visok, a diplomu sam dobila u roku. Kada se čovek dobro organizuje i jasno definište priroitete u profesionalnom usavršavanju, sve je moguće. Naravno, uz rad, trud i odricanja – istakla je još 2021. godine u nadi da će joj se san uskoro ostvariti te da će dobiti stalni posao, međutim još uvek se ništa nije promenilo.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images