Svet

27 Januara, 2022 18:00

VEZA POD ZNAKOM PITANJA: Ceca nije Bogdanova ljubav!

Dok Ceca Ražnatović uživa na odmoru, njen dečko Bogdan vreme provodi u Beogradu, gde je kao menadžer zaposlen u jednom klubu.

A, kada ne radi izlazi i provodi se, i to bez Cece. Čak je nedavno bio u provodu i sa Cecinom ćerkom Anastasijom i tom prilikom nepoznatoj osobi slao poljupce. Za to vreme Ceca se baškari na Maldivima.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

Ceca nije Bogdanova ljubav!

Od tada je krenula sumnja da u njihovoj vezi nešto nije u redu, te je ona dovedena pod znak pitanja. Naročito je bilo intrigantno to što je pevačica na odmor otišla bez dečka. A oni koji su pažljivo analizirali Srejovićev Instagrm profil kažu da uz Cecine fotografije nikada nije pisao reč ljubav ili život, te reči su isključivo rezervisane za njegovu ćerku, pa su se zapitali zašto je Bogdan škrt na rečima ljubavi kada je pevačica u pitanju. No, i Ceca na svom Instagramu slike sa Bogdanom objavljuje samo u okviru storija, tako da se na njenom profilu ne zadržavaju dugo.

ceca progovorila

Rajko Ristić

Iako njihova veza na prvi pogled ne liči na idiličnu, ne mora značiti da nije tako, postoji mogućnost da oboma odgovara da vode „odvojene“ živote, svako uživa sa svojim društvom, putuje i slične stvari.

Čak je i Ceca jednom prilikom istakla da njen dečko ima svoj život i posao i da nema vremena, a i ona ne želi, da je prati na njenim nastupima.

PROČITAJTE: Pogledajte kako je Marinko Rokvić proslavio poslednji rođendan! Reči njegovog sina kidaju dušu!

 

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM, ATA IMAGES