Veza Vanje Grbića i Jami
Svet

November 16, 2022 11:30

By

Sta će Sara reći na ljubav koju su krili: Vanja Grbić i Jami zajedno, pogledajte fotografije tajne romanse FOTO

Veza Vanje Grbića i Jami ostala je nepoznanica za javnost

Mnogi govore da Vladimir Vanja Grbić nije samo veliki odbojkaš, nego i ljudina. I dok je bio mlad i igrao u reprezentaciji za njega su se vezivali samo uspesi, nikako skandali i tračevi koji bi mogli da mu naruše reputaciju.

Ipak, interesantna činjenica iz života Vanje Grbića jeste da se pronela informacija da je najuspešniji odbojkaš 2000. godine bio u romantičnoj vezi sa najlepšom pevačicom devedesetih, Jasnom Milenković Jami. Oni su navodno bili zajedno kad je on igrao u Italiji i kada je naša reprezentacija osvojila zlato na Olimpijadi.

Pročitajte: Veza Vanje Grbića i Jami – Godinama ga je krila, a sad znamo i zašto 

Foto: Zoran Jakšić

O ovoj navodnoj ljubavi nikada se nije pojavio nijedan podatak pa je tako veza Vanje Grbića i Jami ostala misterija za javnost.

Ipak, postoje neke fotografije koje svedoče o njihovoj bliskosti pa je sasvim sigurno da je u svoj ovoj farsi postojalo jedno lepo i čvrsto prijateljstvo.

Toliko jako da su zajedno krasili i naslovne strane ondašnjih magazina…

Sve dok svako nije krenuo svojim putem…

Pročitajte: Evo gde uživa odbojkaš daleko od gradske vreve i tračeva 

Foto: Zoran Jakšić

Vanja Grbić je i danas ono što su mnogi kod njega zavoleli – prirodan i neposredan.

– Mogao sam da živim gde sam hteo, da uzmem pasoš koji sam hteo, i rezidenciju, jer mi je i to nuđeno. Za razliku od mnogih drugih sportista – nisam. Vratio sam se u Srbiju jer imam samo Srbiju, moja rezidencija je u Kleku. Hoću da pomognem deci koja dolaze da na isti način vole ovu zemlju i ovaj narod kao što volim ja, da znaju ko su i odakle su potekli – rekao je Grbić pre nekoliko godina.

Pročitajte: Suze u oku, srce se steže – Vladimir Grbić jednom fotografijom rasplakao javnost

Foto: Instagram

Veza Vanje Grbića i Jami je prošlost – Porodica i supruga Sara ulepšavaju stvarnost

Najsjajnija medalja koju danas nosi je porodica. Sa suprugom Sarom ima tri ćerke Unu, Inu i Milu, ali i sina Lazara.

– Svaka lekcija iz sociologije počinje sa „porodica je osnovna jedinica društva“, a porodica je ugrožena. Bogu hvala, imam veliku sreću da sam našao osobu sa kojom mogu da gradim ono što se zove zdrava porodica. Imamo četvoro dece, fenomenalno funkcionišemo, radimo sve po primeru, naša deca imaju na koga da se ugledaju. To je naš mir i najveća sreća – pričao je Vanja svojevremeno.

Pročitajte: Porodica Vladimira Grbića – Oaza ljubavi 

Foto: Instagram

Iako je skoro deset godina mlađa od njega, bivša karatistkinja se sa 21 godinom odrekla karijere i posvetila porodici. Njihova ljubav traje više od 16 godina

Ona je iskrena, neiskvarena, normalna žena, onakva kakvu sam celog života tražio – naglasio je jednom prilikom Vanja.

Međutim, sve je šokirala odlukom da će prestati da se bavi karateom zbog braka i proširenja porodice s obzirom na to da je bila jedna od najuspešnijih predstavnica tadašnje Jugoslavije.

Foto: Instagram

– Osvojila sam šampionsku titulu, bila treća na Mediteranu, treća u Evropi, sa Dijamantom druga u Kupu šampiona, proglašena sam za najbolju sportistkinju Zrenjanina, dobila ‘Spartakovu nagradu’ i izabrana za najbolju karatistkinju prošle sezone u Jugoslaviji – pričala je davnih dana Sara o svojim uspesima.

Razlog zašto funkcionišu ovoliko dugo krije se u jednoj veštini koju mnogi parovi danas ne poseduju…

Za dobar brak najvažniji su česti i iskreni razgovori, jer bez toga ne mogu ni emotivno ni intelektualno da budu bliski. Da se ne bismo udaljili jedno od drugog, uvek kažemo sve što mislimo – zaključio je ranije ovaj skladan par.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images