Ponašanje Jovane Joksimović svet portal svet
Scandal

April 21, 2022 11:00

By

Jovana Joksimović je ovoj lepotici srušila snove: Bio je to trenutak kada je sve palo u vodu

Veze Željka Joksimovića oduvek su intrigirale javnost sve do susreta s Jovanom

Pop pevač Željko Joksimović osvojio je mnoge poznate i atraktivne dame, a među njima je bila i voditeljka Adriana Čortan. Željko sada uživa u braku sa Jovanom Joksimović, a Adriana je pre nekoliko godina započela vezu sa svojim izabranikom Nemanjom  Simićem. 

Međutim, susret s Jovanom Joskimović današnjom suprugom s kojoj ima troje predivne dece bio je presudan da pevač završi svoju ljubavnu romansu s Čortanovom.

Pročitajte: Željko i Jovana Joksimović: Doživeli smo bajku, srce nam je puno

željko joskimović

Veze Željka Joksimovića – Sudbinski susret s Jovanom srušio Adriani sve snove

Posle nekoliko godina koje je proveo u vezi sa Adrianom Čortan, Željko Joksimović pao je na šarm lepe Jovane, tada Janković. Kako su domaći mediji tada prenosili ni ona nije ostala imuna na Željka pa su njihovu vezu dokle god su  mogli, krili od javnosti. Ubrzo su razotriveni, ali su domaći mediji razotkrili da je lepa voditeljka imala dugogodišnju vezu sa nekadašnjim direktorom “BK” televizije za koju je radila – Aleksandrom Zeremskim.

Željko i Jovana su nakon ozvaničene veze uživali u ljubavi koju su čak začinili i veridbom da bi nakon kratkog perioda nešto između njih puklo. Tada su odlučili da se raziđu, međutim jedno drugom su ubrzo dali novu šansu koja je rezultirala brakom. Podsetimo se kako je Adriana Čortan davne 2011. godine pročala o bivšem dečku Željku Joksimoviću. Iskreno govoreći, Adriana Ćortal istakla je da bi mu bez problema čestitala veridbu s voditeljkom Jovanom Janković ukoliko bi im se putevi ukrstili.

Pročitajte: Jovana i Željko Joksimović žive u vili od dva i po miliona evra: Pogledajte kako izgleda njihov dom (FOTO)

– Ukoliko bih se negde srela sa Željkom, čestitala bih mu veridbu. Nemam razlog da to ne učinim. Njemu i Jovani želim sve najbolje! Svi smo mi ljudi, život ide dalje.

I mada ni tada nije bila potpuno otvorena da o njihovoj ljubavnoj sagi kaže koju reč više, Adriana je ipak prokomentarisala sledeće:

Pročitajte: Svi su tu, samo njega nema: Saša Joksimović izostao sa Željkovog rođendana. Evo i zbog čega

Ne smatram da sam tada bila zatvorena za medije, ali sam smatrala da imam pravo na svoj privatni život i nisam htela potpuno da ga ogoljujem. Dovoljno sam ja pričala i tada, bar onoliko koliko sam mislila da neće nikome od naših porodica i prijatelja zasmetati.

Dostojanstveno je podnela to što je Željko ipak odabrao Jovanu pa je čak i na pitanje da li bi ga ugostila u svojoj emisiji odgovorila:

– Zašto da ne, volela bih da dođe. On je javna ličnost, a ja sam dovoljno veliki profesionalac i da nemam problem s tim što mi je bivši dečko.

Pročitajte: Iznenadan raskid Željka i Jovane Joksimović: Zajednička odluka uzdrmala javnost

Veze Željka Joksimovića – Izgleda da je sve ovako ipak moralo da bude

Svi su nastavili svoje živote daleko jedni od drugih a o međusobnim uspesima, životnim bitkama, usponima i padovima informisali su se preko medija koji su neumorno pratili svaki njihov korak. Jovana je danas srećna u braku sa Željkom i to već punih deset godina, dok Adriana Čortan uživa u zajednici sa Nemanjom Simićem za kog se udala 23. avgusta 2018. godine.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images / Instagram