Traume Ane Nikolić
Svet

31 Januara, 2023 18:15

Ana Nikolić objavila video iz sobe, kako Rasta ovo dozvoljava: Ostalo ti je na podu, nisi dovoljno ušmrkala VIDEO

Video Ane Nikolić rastužio njenu publiku i pratioce

Zbog konstantne želje da bude neobična i ekscentriča, Ana Nikolić često je pogrešno shvaćena. Danas kada ima ćerku i kada je ostvarena u najlepšoj životnoj ulozi, mnogi joj zameraju što se nije smirila. Nakon razvoda od Raste, Ana je ostala sama sa ćerkom s kojom ipak provodi najviše vremena i često je na meti kritika zbog svog ponašanja.

Pročitajte: Ne može niže – Ana Nikolić ponovo u jeku skandala, Tara joj ovo neće oprostiti FOTO

Ćerka Ane Nikolić

Foto: ATA images

O pevačici Ani Nikolić se neretko piše i priča kako se odala porocima a čini se da je ona rešila da na svoj način odgovori na ove prozivke. Veoma često objavljuje fotografije i snimke na kojima ne deluje trezveno, međutim ona druga strana koje je veoma dobro poznaje i prati njen rad, sigurna je da je to samo jedna od njenih veštih provokacija kako bi izazvala reakcije.

Video Ane Nikolić izazvao lavinu negativnih komenatra

Pre nekoliko dana Ana Nikolić objavila je video iz svoje sobe u kom poziva ljude na njen solistički koncert. Ljudi su, blago rečeno ostali šokirani kada su videli Anu na ovom snimku. Na stranu što je obučena veoma moderno, što je sve oko nje po poslednjim trendovima, pratioci su bili iznenađeni i nisu je štedeli:

Pročitajte: Stroga šefica – Ana Nikolić otpustila tri dadilje, a razlozi za to su iznenađujući

Jelovnik Ane Nikolić

Foto: Rajko Ristić

– Bože dragi šta si napravila od svog života, nekad si bila normalna.

– Žena koja je bila kao milion dolara, prava lepotica, vatra, žena koja je kidala, bila bukvalno kao avion, jedna od većih zvezdi našeg regiona, imala je šansu da bude najbolja, uspela je da svoje ime, lik i delo tako sroza. Velika šteta. Nadajmo se da ako postoji neka dobra, plemenita osoba i pravi prijatelj, a to svakako nisu osobe u kakvom okruženju je ona trenutno, umesto podrške za gluposti, pružiće joj podršku za lečenje od alkoholizma i narkotika.

Pročitajte: Ana Nikolić neprepoznatljiva – Reči podrške stižu sa svih strana (foto)

Instagram Screenshot

Instagram Screenshot

– Ako ne zbog nje same, onda bar zbog deteta. Ana trgni se, saberi se i budi ono što si uvek bila, GROM! Sav taj mulj oko tebe te vuče ka većem dnu i ne žele ti dobro. Nisu ti prijatelji, samo te još više ismevaju i ponižavaju. Budi opet ona vatrena žena – bili su samo neki od komentara ispod klipa koji je Ana objavila kao poziv na njen koncert u Štark Areni.

Pročitajte: Nema više snage, gotovo je – Ana Nikolić se predala porocima, uslikana na podu hodnika (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

A bilo je i onih koji se i dalje kunu u Anu, njen uspeh i karijeru i sve što je do sad pružila svojim talentom:

– Kraljica!!! Vlasnica tri decenije estrade bez krune jer joj ne treba. Koja je ovo šefica! Arena! Januar, Romale Romali, Atina, Mišo Moj, Milion Dolara, Džukelo, Loše ti je bilo, Dobrodošao u moj Zaborav, Šizofrenija sa Acom Lukasom! Devojka od Čokolade, Ekstaza, Dum jedan Konjak! Ptica Skitnica! Baksuze! Voli me Voli! Pilule! Plakaćete za mnom oboje! Klinika! Bilo je lepo! Moj klub! Napismeno! Frigidna! Labilna! Srećan mi ne dolazi! Đavo! 200/100 pritisak! Hoću da te gledam! Uvek ima jedan još! Perspektive! Prolazi! Provereno! ANA NIKOLIĆ KRALJICA KOJA VLADA PREKO TRI DECENIJE! Jednu pesmu da otpeva ZLATA VREDI! Ostale su pale na ispitu iz muzičkog za ovaj vek.

Pročitajte: Nikad više netrpeljivosti, netolerancije i mržnje – Ana Nikolić optužila Rastu za nedelo prema ćerki FOTO

Instagram Screenshot

Ono zbog čega većina misli da je ovaj klip samo zamka za besposličare jeste što je Ana upravo na tom videu, u opisu, stavila kratko i jasno:

– Ja sam Bog ove igrice. 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images