svet

April 30, 2019 19:59

By

Vidić komentarisao po*no snimke Kalinića i Štefaneka: Znamo svi da je Davorko nemirko!


Srpsku javnost drma novi skandal otkako su na internetu osvanuli eksplicitni snimci Davora Štefaneka i Nikole Kalinića. Rvač i košakraš nisu poricali da su oni na snimcima koji su uzdrmali javnost, i njihov čin polako počinju da komentarišu i ostale poznate ličnosti, a među prvima to je učinio kreator Saša Vidić.

Vidić je putem Instagrama dao mišljenje da se oduvek znalo da je Davor “nemirko”, dok je Nikolu opisao kao dečka koji je pošten i iskren.

Ipak, on nije popljuvao ove sportiste već je stao na njihovu stranu, tvrdeći da ne postoji osoba koja se nije samozadovoljavala pred kamerama.

– Kako uvek uspeju da im otključaju icolud – napisao je Vidić i dodao:

– Magija biće da su tvoji snimci live brzo sklonjen… hm znam i znamo svi Davorko nemirko. Kaliniću da si lud jesi, da si pošten i iskren, isto je tačno. Na kraju, ko to nije radio, nije ni živeo – napisao je kreator.

Davor se oglasio putem medija i poručio da je fotografije koje su osvanule slao bivšoj devojci i da će slučaj prijaviti policiji, dok je Nikola okrenuo sve na humor uz komentar, “Ko hoće da čestita, nek čestita”.

AUTOR: svet

FOTO: svet