vidojeva ljubavnica
Svet

12 Maja, 2022 11:00

Vidoje preminuo u krevetu ljubavnice: Njena šokantna ispovest slomila Nikolinu

Vidojeva ljubavnica otkrila kako su izgledali njegovi poslednji trenuci

Ljubavnica Vidoja Ristovića, kako piše Republika je D.B. i ujedno i maserka, koja je bila sa njim kobne noći. Navodno, istoričar umetnosti preminuo je nakon što je imao intimne odnose sa pomenutom ženom, koja je saslušana u policiji.

Kako dalje piše pomenuti medij, D.B. je proslavila svoj rođendan sa Ristovićem, u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Suprug Nikoline Pišek preminuo je nakon toga, iako se prethodno osećao dobro i nije imao tegobe:

nikolina pišek

instagram printscreen

Vidojeva ljubavnica dala iskaz u policiji

Kada je maserka D. B. te noći saslušana, rekla je policiji da je Vidoje došao raspoložen kod nje u stan na Zvezdari u kojem živi kao podstanar. Njoj je taj dan bio rođendan i, prema dogovoru, slavili su ga zajedno. Oboje su bili veseli i ništa nije slutilo na tragediju. Kako je D. B. dalje rekla u iskazu, Ristović je izgledao kao i uvek, nije se žalio ni na šta niti se po njemu primećivalo da ga nešto boli ili muči. Nakon večere Vidoje je popio jedno piće, votku ili viski, nije tačno mogla da precizira jer je bila u šoku od svega što se desilo, a zatim je priznala i da su imali intimni odnos – kaže za pomenuti medij izvor blizak istrazi.

vidojeva ljubavnica vidoje ristović

instagram printscreen

Pročitajte: Nikolina ostaje bez nasledstva? Vidojev otac otkrio kome pripada imovina njegovog sina

Dalje se navodi da je maserka pozvala Hitnu pomoć, kada je primetila da ne diše:

Kako je takođe navela, nakon odnosa su još malo popričali, a onda su oboje zaspali. D. B. je tvrdila da se u jednom trenutku okrenula ka Vidoju i primetila da ne diše, te da je nakon toga odmah pozvala Hitnu. Međutim, kada je ekipa stigla u stan, već je bilo kasno za reanimaciju, tako da su samo konstatovali smrt. Kako kaže, D. B. posle toga o svemu je obavestila Ristovićevog oca Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof, koji je ubrzo došao da bi preuzeo njegove lične stvari. Za taj susret je ispričala da joj je veoma teško pao, te da još ne može da dođe sebi od šoka koji je preživela nakon što je Vidoje umro u njenom krevetu.

Iako Vidojeva ljubavnica tvrdi jedno, njegov otac, Miša Grof demantovao je da je njegov sin u trenutku smrti bio sa ljubavnicom.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: STORY/REPUBLIKA

FOTO: INSTAGRAM/PRINTSCREEN