Svet

9 Oktobra, 2021 19:30

Vidovita Zorka: „Vesna Rivas se bavi CRNOM MAGIJOM, plakala je i molila me je za USLUGE”

Vesna Rivas i Vidovita Zorka nekada su bile dobre prijateljice ali sada njih dve već godinama nemaju kontakt. Tokom prošle nedelje u “Parovima” Vesna je pričala o Vidovitoj Zorki koja samo za Svet otkriva čime se sve bavi pevačica Vesna Rivas i da li je zaista vidovita kao što tvrdi.

Vidovita Zorka otkrila sve tajne Vesne Rivas!

Ona je dolazila kod mene da joj ja pomognem za sve, to je bilo još 1997. godine tad smo se upoznale. Vi znate da je Vesna Rivas godinama na estradi, a niko ne zna njene pesme. Došla je kod mene da joj ja pomognem tražila je razne usluge, dolazila je sa majkom i sa prijateljicom. Plakala je i molila je da joj pomognem u poslu u prodaji nekretnine, ali njoj posao nikad nije ni išao rekla sam joj to ali njoj ne vredi. Poznata je samo po rijalitiju i svađama. Vesna Rivas je držala kineski butik u Zemunu mali sa nekim glupostima ni to joj nije išlo. Kada sam išla kod nje u stan tamo je bio haos došlo mi je da povraćam, neuredno sve jedva sam čekala da izađem a kao neka pevačica je – kaže Vidovita Zorka i dodaje:

Ja sam Vesni Rivas mnogo puta pomogla i vodila sam je na televiziju Pančevo da gostuje samnom nisam joj nikad dinar uzela ni za šta. Jednom smo se sreli na televiziji i rekla mi je jao pomogla si mi prodala sam stan kupila kuću sve si mi ti pomogla ali ja sam shvatila da je ona veoma zlobna i nisam htela više sa njom kontakt. Ja nisam pevačica ja sam to što jesam glupo bi bilo da sad krenem da pevam kao što je ona neka bajna pevačica, a odjednom postade i vračara i vidovita i ostale stvari. Ona ne može biti Vidovita Zorka ma ni da se još pet puta rodi. Ja hoću da poručim Vesni da me ne spominje jer ako nastavi uništiću je. Vesna Rivas je sve samo nije žena. Ona nikaog ne voli ne voli ni sebe. Koleginice ne voli, pokušala je Zorici Marković i Vendi da namesti svašta, veruj mi Zorica Marković će je olešiti nikome ona nije ostala dužna, Zorka nema dlake na jeziku, ona je borac i za Vesnu je izmislila svet. Znaš šta Vesna Rivas je mnoge brakove pokušala da rasturi, ta žena nema obraza, nesrećna je. Vesnu su zanimali samo oženjeni muškarci rasturila je mnoge brakove ali se niko pored njene nije zadržao.  Vesna laže da je gatara vračara jer da zaista jeste nije trebala od mene da traži da joj pomažem. Ima dugove dok je živa neće moći da vrati sve dugove koje ima a ona najbolje zna kome je sve dužna i za šta. Vesna Rivas ima i igle, daleko bilo bavi se sa svim i svačim čak i crnom magijom, neće dobro proći u životu. Videla sam kad je Zmaju u Parovima rekla nemoj da te iglom da te ubodem, to je vudu magija to je preopasno, ko zna šta sipa ljudima u čašu opasna je ona veruj mi – zaključila je Zorka.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / YOUTUBE PRINTSCREEN