Viki Miljković
Star

27 Juna, 2021 15:00

Viki Miljković otvorila firmu za prodaju stanova!

Širi posao!

Viki Miljković pohvalila se prijateljima da je odlučila da se baci na biznis sa nekretninama i uređenjem enterijera. Od kada se preselila u elitni deo Beograda na vodi, gde je sama radila celokupan enterijer za stan, sinulo joj je da bi svoje ideje mogla debelo da naplati.

Sada će se baviti i sređivanjem enterijera i već je angažovala jedna pevačica!

Viki Miljković

Taške i Viki su došli na ideju da otvore svoju agenciju koja bi se bavila prodajom nekretnina, ali i njihovim uređenjem. Kada je radila svoj stan, Viki je dosta salona obišla, ali su njene ideje i njen pečat stavljeni na sve od poda do plafona u stanu. Mnogo voli da radi na uređenju, pa su otvorili agenciju gde kupcima traže i nude stanove iz svoje ponude, a onda im prodaju sređene cakum-pakum – objašnjava za „Star“ jedna od pevačicinih bliskih drugarica i nastavlja:

Pročitajte: Viki Miljković mora da se čuva stresa! Genetski ima predispozicije da dobije tumor!

Viki Miljković, Dragan Tašković Taške

SREĐUJE STAN I JEDNOJ KOLEGINICI SA ESTRADE!

Bila je korona, Viki nije nastupala pa je imala dovoljno vremena da razmisli. Ovo je inače njena druga velika ljubav. Naravno pevanje nikada neće ostaviti, ali kako dolaze mlađi pevači, a posla je sve manje želela je da novac koji ima uloži u nekretnine, a dodatno da nudi i usluge sređivanja. Prezadovoljna je, kako je i sama naručivala unikatne komade nameštaja iz inostranstva, to radi i sada i kupci su prezadovoljni. Preporuka joj je najbolja pohvala. Upravo radi enterijer i za jednu koleginicu sa estrade, ali neće unapred ništa da priča dok ne završi.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, IVAN VUČICEVIĆ