Viki Miljković
Scandal

1 Avgusta, 2021 14:00

Viki Miljković sprema poseban nameštaj za vilu Jelene Karleuše!

Viki Miljković sprema poseban nameštaj za vilu Jelene Karleuše!

Viki Miljković sprema poseban nameštaj za vilu Jelene Karleuše! Kako SCANDAL! saznaje, Jelena Karleuša angažovala je Viki Miljković da joj renovira vilu na Dedinju. Naime, u pitanju je vila koju JK s porodicom koristi uglavnom leti jer u dvorištu ima i bazen, ali zbog obaveza oko posla i dece nije nikad stigla da je renovira iznutra. Zbog toga je sada došla na ideju da angažuje Viki koja je otvorila agenciju za renoviranje nekretnina i sa njom uveliko dogovara detalje.

JELENINU KUĆU NA DEDINJU VIKI MENJA IZ KORENA!

Viki Miljković

I Duško se složio da ta vila dtreba da se renovira i dao je Jeleni odrešene ruke da je sredi kako ona hoće – započinje naš izvor i dodaje:

Pročitajte: Viki Miljković otkrila kakve su je nedaće snašle zbog kojih je naglo smršala!

Jelena Karleuša

Viki Miljković sprema poseban nameštaj za vilu Jelene Karleuše

A kako je sad Viki glavna za sređivanje stanova i kuća, Jelena je odmah angažovala. Lako su se dogovorile oko osnovnih stvari, a Jelena je detalje prepustila Viki. Znam da materijali, pločice i pojedini delovi nameštaja stižu uveliko iz Turske i Italije. Jelena se ne meša mnogo jer je videla da Viki zaista ima smisla i ukusa oko sređivanja, tako da se očekuje da to bude gotovo početkom avgusta – završava naš izvor.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ