svet

February 20, 2016 17:56

By

Viki Miljković: Volim da se inatim kada se svađam sa mužem, onda mi on ugađa

Viki Miljkovic i Taske foto Ivan Vucicevic copy

Viki Miljković je dugo u skladnom braku sa harmonikašem Draganom Taškovićem Tašketom, a pevačica je otkrila detalje iz njihovog životu. Kao i u svakoj vezi i kod njih dolazi do rasprava, koje uglavnom rešavju mirnim putem.

Viki ne voli da hvali svog supruga, a tvrdi da je on taj koji nju pokreće. Taške svojoj ženi daje vetar u leđa što je danas prava retkost.

“Moj muž ume da kaže izvini, on se iskupljuje svaki dan. Na razne načine. Nije sve u materijalnom”, tvrdi Viki Miljković koja priča kako ima dobar odnos sa suprugom ali da kao i svakom braku i kod nje postoje male rasprave. Pevačica kada se svađa sa suprugom ili kada je ljuta voli da tvrdi pazar i da po malo glumi.

“Jednom je sigurno, kad god sam pogrešila grešila sam iz gluposti. Volim da tvrdim pazar, pa se kao više ljutim, volim tako da se inatim. Uživam kad naiđe taj momenat da on mora da mi se izvinjava, da mi titra, što bi se reklo. Volim onda da glumim da se još više ljutim, da taj trenutak traje duže”, rekla je Viki u emisiji Magazin in.

AUTOR: svet.rs

IZVOR: kurir.rs / pink.rs

FOTO: Ivan Vučićević