viki miljković
Star

20 Marta, 2022 12:15

Dok estrada pliva u dugovima, Viki Miljković zarađuje MILIONE! Zavrteće vam se u glavi od pozmašne CIFRE!

Pevačica Viki Miljković vodi uspešan biznis nekretninama na međunarodnom tržistu sa svojom suprugom Draganom Taškovićem Tašketom, a mnoge svetske komanije su baš njih angažovale, čak od Dubaija do Amerike, a oni se ovome zaista nisu nadali, barem ne, toliko brzo.

Za manje od godinu dana navodno su zaradili oko 3 miliona dolara, te im nije teško palo što je tokom pandemije postao veoma teško izdati stanove u Beogradu na vodi, gde se uselila pre tri godine, a tako tamo su iz započeli biznis s nekretninama,

U specijalnom izdanju emisije „Paparaco Lov“, gledaoci su imali prilike da vide domove poznatih, među kojima se našli i elitni stanovi Viki Miljković, koja je za ovaj luksuz dala basnoslovnu  sumu novca.

Nakon što je prodala velelepni dom na Bežanijskoj kosi, uselila se u ograman stan u jednoj od dve kule u ovom kompleksu. Pored njega, kupila je još dva stana, koja navodno izdaje. U jedan od stanova popela je i đakuzi preko terase, a oni koji su bili u stanovima ističnu da su svetski opremljeni, pa se procenjuje da investicija nije bila manja od 1.500.000 evra, piše Kurir.

Pročitajte: Viki Miljković uhvaćena u laži! Pokazala grudi veće nego Cecine, a tvrdi da nema silikone! (FOTO)

Paparaco Lov/printscreen

Violeta i Taške važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a tokom braka nisu imali turbulencije, te je jednom prilikom istakla kako živeo kao sav normalan svet.

– Ja sam neko ko se ne bahanališe, ne živi od danas do sutra, takva je bila moja mama, tako su me roditelji vaspitali da razmišljam i o najgorem scenariju, da štedim. A s obzirom na to da od juna meseca nešto radim, nije tako strašno. I, pre korone i mnogo godina sam u dijaspori. Ima onih koji se plaše, ali ima i onih koji su željni, dugo godina to nisam videla, da su ljudi tako željni zabave -ispričala je pevačica za Blic.rs

Rajko Ristić

Pročitajte: Novi sočni detalji TAJNOG susreta Tanja Savić i Draška Stanivukovića na Kopaoniku!


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: Rajko Ristić