viki mitrović
udara kontru

August 13, 2022 18:00

By

Viki Mitrović neće više da ćuti: Ovo je prava istina o aferi sa Takijem

Viki Mitrović našla se u žiži skandala kada ju je ekipa emisije „Paparaco lov” usnimila da nasmejana izlazi iz zgrade sa Takijem Marinkovićem, ocem bivše zadrugarke Maje Marinković.

Viki Mitrović progovorila o aferi sa Takijem

Kako bi stavila tačku na brojna nagađanja Viki Mitrović je u nedavnom intervjuu za Svet otkrila kako je upoznala Majinog oca, ali i u kakvim je odnosima sada sa njim.

Pročitajte: Maja Nikolić iskreno – Viki i Marko su dva idiota, žalosno je što Bog daje decu pogrešnim ljudima

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Taki Tadza (@takitadza)

– Taki i ja imamo zajedničku drugaricu kod koje ja budem kada u Beogradu imam neke obaveze. Te naše slike nastale su u nedelju kada sam ja snimala neku emisiju. Ja sam tog dana otišla kod Milice, Taki je bio tu zato što je on pre nekoliko godina bio sa nekom Miličinom tetkom, njih dvoje se odatle poznaju, a imaju i zajedničke prijatelje.
Taki je bio u prolazu i svratio je da Milici nešto donese. Ja sam posle toga izašla da sačekam dostavu tu na parkingu jer smo naručile neku hranu, on je čovek otišao svojim putem i to je to. Tako da su gluposti te priče da smo zajedno, nemam ja nikakve veze sa Takijem samo eto što smo se našli na istom mestu – rekla je bivša zadrugarka, pa otkrila kakvo mišljenje ima o Takiju:

– Pa nemam ja neko mišljenje o njemu. Ne družim se sa njim da bih mogla da imam neko mišljenje.

Pročitajte: Maja Marinković nemilosrdna – Aleksandri je uzela Pecu, a planira da joj priredi nešto još gore

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Taki Tadza (@takitadza)

Iako o Takiju još uvek nema izgrađeno mišljenje, njegovu ćerku i te kako dobro poznaje, ali za nju nije imala reči hvale.

– Maja ko Maja. Njeni postupci govore više od reči, ne bih ja tu imala šta da dodam. Njoj će sve to što radi vratiti. Nikad se ne zna ko će od nje da preuzme Pecu – kaže Viki Mitrović koja je potom prokomentarisala i pretnje koje voditeljka Jovana Jeremić navodno dobija od Marinkovićeve.

Pročitajte: Jovana Jeremić bila na saslušanju u policiji – Maja Marinković će biti privedena

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

– Mislim da se Maja osilila pošto je pored Pece i misli da je svebitna, da je postala ne znam ni ja šta. Maja je u medijima već dugo, a sad se malo uzdigla. Te pretnje ne pratim, kad vidim šta pišu o meni iznerviram se, pa samo prelistam, ne čitam.

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ