Svet

16 Aprila, 2021 14:00

Viki PROGOVORILA o PRAVIM prijateljima na estradi!

Pevačice Violeta Viki Miljković i Svetlana Ceca Ražnatović dugogodišnje prijateljstvo krunisale su kumstvom, a Viki kaže da prave prijatelje na estradi može da nabroji na jednoj ruci.

Prijatelji na estradi

Viki kaže i da je njoj kuma Ceca uvek bila tu čak i u najtežim trenutcima.

Da, moje kume su bile tu, ako pričamo o ljudima sa estrade. Imam mnogo prijatelja koji nisu iz javnog posla. Nemam ih mnogo, mogla bih da ih nabrojim na prste jedne ruke. Onaj ko kaže da ima na desetine prijatelja, on laže ili nije svestan da mu nisu svi prijatelji. Ako možeš da ih nabrojiš na prste jedne ruke, onda si bogat čovek. Smatram da sam bogata u tom smislu. Ceca i Sanja Đorđević su kume koje su uvek tu – rekla je Viki, piše Pink.rs.

Viki je pričala i o tome da joj nisu uvek cvetale ruže, već da je nakon nekog vremena tek profitirala od ovog posla.

Niko ne može sve na početku karijere da ima. Polako. I ja sam imala u životu uspona i padova. Ništa nije bilo tako sjajno. Cvetale su ruže, ali je bilo i trnja, kada sam se vukla po njemu i kada sam plakala i patila, kada sam propadala, bila na dnu. Ali bila sam i na vrhu. Sve je jedan točak koji se okreće. Ako se vratiš na vrh, to znači da si uspeo – istakla je ona svojevremeno, piše Pink.rs.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/IVAN VUCICEVIC