Okršaj Cece i Viki svet novine svet portal
Svet

February 22, 2023 09:00

By

Viki više nije mogla da ćuti, pa sve priznala: Istina je da neke Zvezde Granda nisu imale novac, a evo šta im se onda desilo

Viki Miljković otkrila kako tretiraju Zvezde Granda

Već danima se priča o tome da je Snežana Đurišić tražila novac od Dušana Vukadinovića, jednog od takmičara Zvezda Grnda, a sve kako bi mu omogućila prolazak u naredni krug takmičenja. Tim povodom oglasili su se članovi žirija pomenutog takmičenja, koji su sve demantovali, tvrdeći da je sve čista izmišljotina.

Pročitajte: Majka Zvezde Granda optužila Snežanu da joj je tražila novac, a sad je oplela i po Ceci

Zvezde Granda

Ata images

Međutim, Viki Miljković je za razliku od ostalih članova žirija, koji su samo kratko demantovali pomenute navode, bila detaljnija, pa je opisala kako ona tretira takmičare kojima je mentor.

– Jako mi je žao što se to dešava. Ja sam na turneji u Americi, pa sam zbog vremenske razlike ispratila koliko sam mogla o čemu se radi. Mogu da kažem da nije istina da bilo ko od članova žirija uzima novac od kandidata. Mi živimo život “Zvezda Granda”. Daću vam samo primer iz mog života. Mnogo puta sam nekim kandidatima koji, nažalost, nisu bili u mogućnosti da dođu na snimanje davala i novac i obezbeđivala smeštaj ili garderobu – rekla je Viki Miljković, pa dodala:

Pročitajte: Jelena Karleuša otkrila zašto je napustila Zvezde Granda i šta zaista misli o Saši Popoviću

Viki Miljković

Ivan Vučićević

– Takođe, uvek kad se družimo ili vežbamo obezbedjen je ketering. Toj deci smo maksimalno posvećeni i trudimo se da im pomognemo koliko god možemo. Takvi smo prema svakom kandidatu, bez izuzetka. Verujem da se i druge kolege jednako ophode sa svojim takmičarima – rekla je Viki.

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES