Scandal

20 Septembra, 2020 16:00

Viktor pravio Sandri LJUBOMORNE SCENE! Besneo što se slikala sa drugim FRAJEROM!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Viktor Živojinović i Sandra Miljaković žestoko su se posvađali!

Pozeleneo od besa!

Prema rečima našeg izvora, Viktor je poludeo još dok su bili kod njega u restoranu, pa je jedva uspeo da se suzdrži i da joj tek kod kuće očita lekciju!

Te večeri sve je bilo sjajno, ni Sandra, ni Viktor nisu ni slutili da će im presesti izlazak. Bili su baš u Viktorovom restoranu gde je bilo krcato, pa je čak i on morao da se angažuje i da pomogne bar malo osoblju. I baš zato došlo je do haosa -priča nam izvor sa lica mesta i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sandra Miljakovic (@sandramiljakovic) дана


Dok je Viktor motrio na posao, neki momak koji je bio gost prišao je Sandri i zamolio je da se slikaju. Ona se najpre začudila jer se ne bavi javnim poslom, ali on joj je objasnio da je video njene slike u novinama i da je od prvog momenta kad je ugledao očaran. Dečko nije bio nepristojan, zna on da je ona zauzeta, ali eto zamolio je da se slikaju i ona je pristala. Međutim, Viktoru je pao mrak na oči kad je to video! Čim su došli kući, osuo je paljbu: Ko je ono, poznaješ ga?! Šta se slikate ako se ne znate, nemoj to raditi, daješ povoda tabloidima, siktao je Viktor, a Sandra se pravdala da je samo htela da bude ljubazna prema gostu restorana. Viktor pak ni to nije uvažio i naglasio joj da ubuduće ne pristaje ni sa kim na slikanje – završava izvor za naš tabloid.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: ATA IMAGES