Viki Mitrović u komi svet portal svet
SPREMNA ZA SUOČAVANJE

June 21, 2022 13:53

By

Neočekivani obrt: Viki posle abortusa poželela da vidi Osmakčića

Viktorija Mitrović juče je abortirala dete koje je začela sa cimerom iz Zadruge Markom Osmakčićem, a kako je navela u jednom momentu želela je da odustane i zadrži bebu, piše SCANDAL!

Viktorija Mitrović htela da odustane od abortusa

– Iskreno, kada sam ustala iz kolica, pomislila sam:“Ja ne mogu ovo“, ali već sam dobila tabletu i bilo je kasno… – rekla je Viki, a potom se obratila Marku, koji tvrdi da Mitrovićeva nikada nije ni bila trudna:

Viki Mitrović

– Kukavicama je mesto u rupi. Nema potrebe da se sve prebacuje na mene. Donela sam najbolju odluku u svom životu. Slobodno može da slavi. Dečko je ozbiljan bolesnik. Šta da se očekuje od monstruma, najniže udara. Dečko, prekini sa svime, jer sve što kažeš. Dobićeš tužbu! Sve će da mi plati, neću mu ostati dužna, on je najveći šljam – rekla je ona i navela da će se sa Osmakčićem definitivno videti posle Zadruge:

Pročitajte: Osmakčić na nastupu Ace Lukasa proslavio Viktorijinu odluku o abortusu (FOTO)

– Njegovi problemi tek sad kreću. Nije prošao nimalo lagano, neka uživa još koji dan, pa ćemo se videti gde treba. Ja nikome ne ostajem dužna. Stići će ga Božija pravda. Ja krećem od sad da gledam sebe, da se vratim u normalu. Ne želim čak ni da ga vređam, jer tako vređam i sebe. Meni je najveća uvreda što sam bila sa takvom osobom i što mi je takva osoba napravila dete. Neka bude u medijima dok sam ja ovde, ja mu neću odgovarati kad izađem odavde, neka radi šta hoće. Mene je blam da imam ikakve veze sa njim, to je i deo ove odluke, da nemam ništa sa njim. Mene za života ne zanima – rekla je Viki, a piše skandal-novine.rs

IZVOR: SCANDAL!

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IRENA KLEIN, PRINTSCREEN