Osmakčić u diskoteci
Drama

12 Juna, 2022 16:00

Porodica ogorčena, Viki ne zna šta je čeka: U kuću može da dođe, ali bez bebe

Nakon saznanja da Viktorija Mitrović čeka njegovo dete Marko Osmakčić je potpuno izgubio kompas. Za crnim stolom je na sav glas urlao da Viki nije dobra majka i da ne želi bebu sa njom, ona je skočila udarila mu šamar, a on joj je uzvratio istom merom ne mareći što je trudna.

Viktorija Mitrović trudna sa Markom Osmakčićem

Strašne scene šokirale su Viktorijinu babu Reginu koja od sramote ne može da prođe selom Pločica kod Kovina. Nesrećna žena cele noći nije spavala od muke i brige, a onda je pre svitanja, u tri sata ujutro otišla na njivu da radi i vratila se tek poslepodne kada je morala da se posveti Viktorijinoj maloletnoj ćerki.

Pročitajte: Oglasio se Osmakčićev brat Mario! Ne ŽELIMO njegovo DETE! Ovo su vam sve njegove mračne tajne!

viktorija mitrović trudna

Rajko Ristić

– Pitaju me kako podnosim sve ovo, pa kako moram. Da je sve van pameti, jeste, van pameti je. Nemam više reči, stvarno se izblamirala i sebe je dovela do dna. Mnogo potresa, oka nisam sklopila zbog toga. Noćas sam u tri sata otišla na posao, radila sam na njivi, sad dete čuvam. Viktorija zna zbog čega je u Zadrugu otišla, al od toga ništa nije bilo. I šta sad? Sad je trudna, mislim nema tu šta. Čujem da se brine šta ja kažem, a deset meseci me nije tamo spomenula. To je njen problem šta će da uradi sa tom trudnoćom jer ja to dete ne mogu da prihvatim. Ja već čuvam jedno njeno dete, ovo sve joj uopšte nije trebalo. To i ona zna, nije mala – kaže Regina i dodaje:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели marko.osmakcic. (@marko.osmakcic.2.3)

– Vezu sa Markom nikako ne podržavam. Oni nisu jedno za drugo i od te veze nema ništa posle onog vređanja i svega. To psovanje, ponižavanje je sama sebi dozvolila. Zadnje je kad vam neko uvredi dete, barem meni, za moju unuku izgleda da to nije tako. Ona mu preko uvreda i udaraca prelazi, faktički ga moli. Ja sam sa mužem preko 40.godina i kad bi me tako psovao ja bih ga bez razmišljanja ostavila. Šta je ona sebi dozvolila, one psovke i sve to je meni van pameti.

Pročitajte: Viktorija donela odluku u vezi trudnoće – Bivša zadrugarka tvrdi da je Mitrovićeva sve ovo planirala

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели 💫Viktorija Mitrovic💫 (@viki_mitrovic_official)

Regina ističe da je i njen suprug Stojan duboko razočaran zbog unukinog ponašanja, ali da je se nije odrekao kao što se ranije spekulisalo.

– Ma ne, to nije istina. On je se nije odrekao, to je naša unuka. Ali ne mogu ovakve stvari da vas ne dotiču. Ona je sve što je imala rekla i pokazala, ja to ne mogu da sakrijem. Ona može da dođe po svoje dete, ali ne može ovde da dođe trudna. Ja gledam jedno njeno dete, ne mogu i drugo.

AUTOR: Milena Jeremić

FOTO: Bojan Vuković