Svet

24 Januara, 2021 15:00

VILA Đoković! Raj na zemlji od 10 MILIONA evra!

Novak Đoković nedavno je za 10 miliona evra kupio vilu u Marbelji gde će živeti sa suprugom Jelenom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom. Najbolji teniser sveta je u ovoj kući boravio dva meseca tokom karantina, kada se pripremao za mečeve, te kako pišu španski mediji, nedeljno je za rentu davao po 10.000 evra, pa je odlučio da je kupi.

Vila ima 9 spavaćih soba, od kojih ona glavna, Novakova i Jelenina ima francuski ležaj sa baldehinima i posebo kupatilo sa đakuzijem.

U suterenu se nalaze bioskop, prostrana teretana, koja apsplutno zadovoljava sve Novakove potrebe za dobrim treningom, bilijar sala, sto za stoni fudbal, spa centar…

Centralno mesto u prizemlju zauzima prostrani dnevni boravak sa kvalitetnom kožnom garniturom, kaminom u mermeru, u produžetku koje je se nalazi trpezarija sa stolom za 12 osoba.

Sa prostrane terase pruža se prelep pogled na prirodu, ali i na dva bazena koji se nalaze u sklopu imanja, dok je jedan u kući.

Sa druge strane vile je smešten teniski teren sa travnatom podlogom i reflektorima, tako da Novak bez smetnje može kad poželi da održi neki trening.

U posebnom delu kuće nalaze se prostorije za poslugu i radnike na imanju ali i bejbisiterke.

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET/PRINTSCREEN