Razvod Đoleta Đoganija i Slađe Delibašić svet novine svet portal
Scandal

April 8, 2022 12:00

By

Posle razvoda, pripala joj velelepna vila: Slađa Delibašić živi u luksuzu koji će vam zavrteti pamet (FOTO)

Vila Slađe Delibašić san je svake druge žene

Velelepna vila Slađe Delibašić koja se nalazi na Lekinom ima 250 kvadrata a u njenom je vlasništvu više od dve decenije. Dom u kom Slađa Delibašić živi s ćerkama Silvijom i Marinelom pripala joj je nekon razvoda od Đoleta Đoganija nakon zakonske podele imovine. U nju se ponovo uselila 2004. godine. Kako pišu domaći mediji, nju i još dve nekretnine u dvorištu, muzički par zajedno je sazidao od prvog zarađenog novca sa nastupa 1987. godine, čega se Slađa još sa setom priseća.

Pročitajte: Slađa Delibašić PUCA! Sa Anabelom se nikad nisam družila! Bliža sam sa Đoletovom Vesnom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sladja Delibasic (@sladjadelibasic)

Bila sam u šestom mesecu trudnoće kada smo se doselili u ovaj kraj, novac koji smo zajedno zaradili uložili smo u sređivanje ovog doma, a deo sredstava pozajmio nam je i moj tata. Uređivali smo sprat po sprat, a Đole mi je dozvolio da u potpunosti sama odredim raspored prostorija i do detalja uredim njihov enterijer. Zbog toga što smo mukotrpno zaradili novac od kojeg smo sazidali kuću, oduvek smo znali da cenimo trud i uživamo u malom raju koji smo stvorili – ispričala je svojevremeno za magazin “Story.”

Pročitajte: Isplivala istina o bračnom trouglu! Đole Đogani priznao: “Kad je zatrudnela shvatio sam da se zaljubio!”

Vila Slađe Delibašić – Oaza mira u kojoj uživa sa ćerkama

Slađa Delibašić ističe da voli da preuređuje i restaurira stari nameštaj, pa je tako otkrila da često doteruje nešto što “ima godina.” Sa njom u ovim majstorijama uživaju i njene ćerke.

– Volim da ulažem u svoju oazu, zbog čega sam svojim ćerkama i sebi priuštila saunu, đakuzi i teretanu kako bismo uživale.

Pročitajte: Slađa Delibašić: Danas je normalno da muškarac vara ženu! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sladja Delibasic (@sladjadelibasic)

– Kuhinju, koja je stara oko dve decenije, nedavno sam prefarbala u belo, kao i trpezarijski sto koji je nekada bio zelene nijanse. Zbog toga što je stalno renoviram, uvek deluje kao da je nova. Inače, prizemljem dominira bela boja, a nedavno sam kupila iste nijanse kožnu garnituru za sedenje za salon, dok je druga dnevna soba na spratu u tamnijim bojama. Ona je nekada bila okupana u crvenu, potom sam za nju odabrala žutoplavu kombinaciju, da bih na kraju došla do vizuelnog rešenja kojim dominiraju pastelnozelene nijanse zidova i bordo garnitura – ponosno je istakla Slađa koja uživa u svom domu.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen